Xperia Ailesine Ice Cream Desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ailesine Ice Cream Desteği
Sony Ericsson, Xperia 2011 serisinde Android 4 Ice Cream Sandwichsürümünün kullanılacağını duyurdu. Xperia serisi akıllı telefonlarda yüklü olan Android işletim sisteminin son sürümü Ice Cream Sandwich ceptelefonlarına daha kullanışlı bir arayüz ve yeni özellikler ekleyecek.

Sony Ericsson Xperia 2011 portföyünde Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia PLAY, Xperia Neo, Xperia Neo V, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active, Xperia Ray ve Sony Ericsson Live with Walkman bulunuyor.
Yeni Android güncellemesinin hangi ülkelerde ne zaman sunulacağı Sony Ericsson tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak. Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Sony Ericsson Xperia telefonlarında kullanılmakta olanAndroid Gingerbread'in yerini alacak.

jackalll6767

Üye
kardeş bu telefonlar içiden x10 yok acaba uyumlu değil mi ve ayrıca ne zaman piyasaya sürüecek bilgin var mı

askeroglu

Üye
X10 ve X8 için Android 4.0 desteği olmayacak maalesef kardeşim

Kǔr Şâd

Üye
Sony, Ericsson hisselerinin hepsini aldı. Artık sadece Sony göreceğiz piyasada. Ayrıca, Xperia ailesine son verileceğini duydum. Ice Cream ise Xperia ailesinin tüm telefonlarına geleceğini duyurmuştu. Fakat şunu söylemeliyimki bunun gelmesi normal. Çünkü Xperia ailesinin hepsi X8 biraz düşük kalsada; Üstün telefonlar. Fakat şunu düşünelim ki bu Ice Cream orta düzeyli Android telefonlara gelecekmi. Benim merakımda burada. T20 ?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
xperia ray aldığıma şimdi daha çom mutlu oldum. :)

serif55

serif55

Üye
xperia ray aldığıma şimdi daha çom mutlu oldum. :)

Telefon almadan önce incelemek lazım aslında dostum güncelleme gelicekmi gelmicekmi die, ben aradım taradım daha sitesinde açıklanmadan öğredim, öğrendiğim akşamda aldım telefonu :) işi şansa bırakmamak gerekio böyle pahalı oyuncaklarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt