Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

webersin

webersin

Üye
1.NetworkSwit
2.PhoNetInfo
3.MemCheck
programlarını çıkartılacak
N97 orijinal dark ve light temaları eklendi.
tercihlerdeki xpeed ismi kaldırıldı....
Menü düzenlemeleri sıfırdan yapılacak....

Yeni fw ne zaman hazır olur hocam acaba üstte yazmıştım bir kaç bilgi onlara göre ayarlayıp yayınlarsan çok harika olur :ah

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fw ne zaman hazır olur hocam acaba üstte yazmıştım bir kaç bilgi onlara göre ayarlayıp yayınlarsan çok harika olur :ah
dostum hazırlamak sorun değil!
önemli olan sizlerin istekelrini göz önünde bullundurmak
ayrıca belirtmek isterimki 4x5 menü modu eklendi:oke:

webersin

webersin

Üye
dostum hazırlamak sorun değil!
önemli olan sizlerin istekelrini göz önünde bullundurmak
ayrıca belirtmek isterimki 4x5 menü modu eklendi:oke:

Süper hocam bekliyoruz yeni fw yi ona göre yüklemelerimi yapacam klasörlerimi düzenlicem (h)

estami

Üye
Kötü üstadım Anladığım kadarı ile C6 yı modifiye ediyorsun sanırım eğer mümkünse ve zahmet olmazsa C6 yazılımına;

- Bt Switch..
- Battery Life.
- J.Taskman..
- Phone ınfo (Telefon Bilgilerini Gösterir)

- Phone torch (Flash Işığını El Feneri gibi Kullanmanızı Sağlar)
- Autoınstaller (Oto Program Kurucu).......
.Özellikle bu program çok lazım üstadım olmazsa olmaz bence

-Timer lite (Basit Bir Kronometre)
- Sözlüğe Türkçe veritabanı Eklendi.

Birde C6 Yazılımında Dosya yöneicisi seçeneği (hafıza kartı ve telefon hafızasına) v51 de gibi menü- programlara basınca çıkan ana menüde olabirmi lütfen Office klasörünün içine koymuşlar zahmetli oluyor

Bunlar olsa mükemmel olur...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötü üstadım Anladığım kadarı ile C6 yı modifiye ediyorsun sanırım eğer mümkünse ve zahmet olmazsa C6 yazılımına;

- Bt Switch..
- Battery Life.
- J.Taskman..
- Phone ınfo (Telefon Bilgilerini Gösterir)

- Phone torch (Flash Işığını El Feneri gibi Kullanmanızı Sağlar)
- Autoınstaller (Oto Program Kurucu).......
.Özellikle bu program çok lazım üstadım olmazsa olmaz bence

-Timer lite (Basit Bir Kronometre)
- Sözlüğe Türkçeveritabanı Eklendi.

Bunlar olsa mükemmel olur...

phonetinfo,timerlite çıkartılmıştır |-)
isteğin doğrultusunda Sözlüğe Türkçe veri tabanı
Batterylife programı eklenmiştir.
dipnot :c6 yazılımı kendiğinden Ofis ve Pdf reader içermektedir.ekleme ya da çıkartma yapılmayacaktır bu konuda

estami

Üye
phonetinfo,timerlite çıkartılmıştır |-)
isteğin doğrultusunda Sözlüğe Türkçe veri tabanı
Batterylife programı eklenmiştir.
dipnot :c6 yazılımı kendiğinden Ofis ve Pdf reader içermektedir.ekleme ya da çıkartma yapılmayacaktır bu konuda

Kronometrede olsa güzel olurdu ama sağlık olsun Birde ZX READER adlı kitap okuma programı var onuda gömebilirmisin FW'ye..? Auto installerde eklimi üstadımn thinkchangede eklenebiliyormu yazılıma.?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kronometrede olsa güzel olurdu ama sağlık olsun Birde ZX READER adlı kitap okuma programı var onud a gömebilirmisin FW'ye..?
ilk sayfaya eklemeyi düşünmüyorum abi siz gibi değerli abilerime özel mesajla yolluyorum :D

arfter

arfter

Üye
Şimdi Baharatlı C6 Görünümlü 5800'da ya da 5800 görünümlü C6'da en son durum ne?:aha:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
warhacker

warhacker

Üye
Hocam size bi mesaj atmıştım bu film izlerken telefonun kapanması hakkında sorun ne olabilir?

cabbar100

cabbar100

Üye
Kotukoylu hocam bir daha mı mod yaptın(yapacaksın=) c6'ya? Yenisini de gönderirsen mutlu mesut bahtiyar olurum:ehe

mutluadam

Üye
flash player görüntüler çalışıyormu? denemedinizmi hiç bu konuda kaç kez sordum. eğer çalışıyorsa bir tv uygulaması da eklenebilirmi? birde bazı yerlerde pc suitin telefonu c6 olarak gördüğünden sorun çıkardığını okudum bu doğrumu? yani kötüköylü bu c6 fw sini sen düzenleyip yayınlayınca bizde yükleyince pc suit bilgisayarlarımızda yüklü olduğuna göre telefonu usb ile bağlayıp pc suit ile işlem yapmaya kalktığımızda ne gibi sorunlar çıkaracak? yada çıkaracakmı sorunlar? teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
flash player görüntüler çalışıyormu? denemedinizmi hiç bu konuda kaç kez sordum. eğer çalışıyorsa bir tv uygulaması da eklenebilirmi? birde bazı yerlerde pc suitin telefonu c6 olarak gördüğünden sorun çıkardığını okudum bu doğrumu? yani kötüköylü bu c6 fw sini sen düzenleyip yayınlayınca bizde yükleyince pc suit bilgisayarlarımızda yüklü olduğuna göre telefonu usb ile bağlayıp pc suit ile işlem yapmaya kalktığımızda ne gibi sorunlar çıkaracak? yada çıkaracakmı sorunlar? teşekkürler.
herhangi bir sıkıntı yok.dostum pc suite konusunda program olarak zaten pc suite kullanmıyorum
Windows 7 de sıkıntısız PC suite moduna aldım.Hem Hafıza akrtını hemde telefon hafızasını sorunsuz gösteriyor.

Bu arada arkadaşlar Fw tamam
bu da capsler:

webersin

webersin

Üye
Süperrrrrrrrr hocam bekliyoruz :d

--------------- Ekleme ---------------

Ne zaman yükleniyor hocam şefk geldi vallahi :sarıl::sarıl::sarıl:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Süperrrrrrrrr hocam bekliyoruz :d

--------------- Ekleme ---------------

Ne zaman yükleniyor hocam şefk geldi vallahi :sarıl::sarıl::sarıl:
değerli dostum upload hızımdan dolayı en az 1saat 30 dakka sonunda özelinizde olur :D
menü nasıl bu arada
4x5 :islik

webersin

webersin

Üye
değerli dostum upload hızımdan dolayı en az 1saat 30 dakka sonunda özelinizde olur :D
menü nasıl bu arada
4x5 :islik

Harika bir menü hocam çok düzenli olmuş gerçekten 10 numara vallahi tam istediğim gibi hız nasıl acaba telefonda beklerim 2 saatte burdayım :sarıl::sarıl:

arfter

arfter

Üye
Menü Güzel görünüyor, inş. çok küçülmemiştir simgeler!.., :)

Şimdi ne gibi değişiklikler var?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Menü Güzel görünüyor, inş. çok küçülmemiştir simgeler!.., :)

Şimdi ne gibi değişiklikler var?
yükleyince göreceksiniz.
bir modifiye yazılımın içermesi gereken herşeye sahip....

Üst Alt