-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum program ve temalar direkt olarak z ye kurulu yani Rom'a gömülü vaziyette.öncelikle eline sağlık kardeşimm benimde bi sorum var fw ile birlikte çok fazla entegre program var bunların bazılarını fw yükledikten sonra kaldırmak mümkün mü acaba
bazı modifiyelerde hız ayarları ile ilgili oynama vs. yapılıyor, hızdan (ne kadar farkediyor bilemiyorum) kazanırken bu şarjı etkiliyor, sanırım bunda öyle bişey yok, olsaydı yazardı.Şarj süresi tusunamide mi daha iyi yoksa bu fw demi arasındaki farkı tam olarak açıklanırsa bunu kuralım.
Hız diğerine göre nasıl ?
Şarj Süresi pek fark ediyor mu temalar aynı olsa bile ?
veya tsunami değilde neden bunu seçmeliyiz ?
Hocam sen bunu tavsiye ediyorsan hemen kuralım
1.dostum mesele samsung widget la ilgili istediğin ev ekranını seç.
bu sitedeki veya yabancı sitelerdeki istediğin samsung widgetlı yazılımı yükle yine aynı
çözümü gayet basit.
yazdım ilk mesajda
2.CPU mod yoktur.şarj süresi benim içinde çok önemli.
Şarj süresi tusunamide mi daha iyi yoksa bu fw demi arasındaki farkı tam olarak açıklanırsa bunu kuralım.
tsunami serisinden bu fw ye geçmenizde fayda var.bi kaç ufak fix yaptım bu sürümde artı samsung widget ramden daha az yiyor.dolayısıyla işlemci kullanımıda azalacaktır.
ikincisi ilk sayfada belirtmiştim cpu modu kullanmadığımı
sen denedinmi de sorun diyorsun hemen?kardeş bu fw de de servis mesajı ile ilgili sorun devam ediyor mu . bilmem hiç denedin mi benim söylediğim sorunu ama düzelttiysen bunu kullanırız
Şarj süresi tusunamide mi daha iyi yoksa bu fw demi arasındaki farkı tam olarak açıklanırsa bunu kuralım.
ersin kardeşim bu yazılımın bi güzelliğide herhangi bir flash gagdet paketini indirip samsung arayüzünü değiştirebilirsinHocam yeni fw kurdum başarılı gözüküyor hız yönündende iyi. Samsun temasında anasayfada anolog saat var onları değiştirebiliyormuyuz acaba ?
ersin kardeşim bu yazılımın bi güzelliğide herhangi bir flash gagdet paketini indirip samsung arayüzünü değiştirebilirsin
.çünki gadget.swf dosyası hafıza kartında dikkat edersen ok?
istersen burayı bi incele?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sen denedinmi de sorun diyorsun hemen?
servis mesajı sorunu felan yok karnından konuşma denemeden!
--------------- Ekleme --------------
evet ben denedim tsunami ve xbasic de servis mesajlarını alamıyordum gelen mesaj açılmıyordu. sadece iscepi yüklemek için kaç defa gönderdim linki ama gelen mesaj açılmıyordu. şimdi analdın mı denedim yani senin fw ni.
1. si sorduğum soruyu anla ondan sonr adam akıllı cevap vereceksen ver vermeyeceksen yaz forumda ,ben bu fw yi yaptım burada paylaşıyorum ama gelen sorulara cevab vermem diye.
2. ben saan ilk denediğim fw lerindeki hataları söylüyorum ve bu fw nde yani xpeed de söyledğim hataları düzeltip düzeltmediğini soruyorum .
3. sü karnımdan uydurmuyorum XBASIC ve TSUNAMI de servis mesajı sorunu var ayarlardan servis mesajları seçenekleri açılamıyor.
anlaştık mı kardeşim. madem paylaşımcısın paykalışmdaki konuşlarda senin olan bir şeye gelen sorulara da usanmadan cevab vermeyi öğren. bizde zamanında forumlarda moderatörlük yaptık her gelen soruya usanmadan cevab veriyorduk paylaşımsa paylaşımın felsefesine sadık kal.
unutmadan bir örnek olsun sana kendi fw ne sahip çıkman ve sorulara cevab vermen konusunda dailymobil de XTension^10 diye arat ve çıkan sayfalarda upakul un nasıl bir forumcu olduğuna bak kendi konusuna nasıl sahip çıkdığına bir bak.
hadi kal sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?