De[M]oN*
Üye
arkadaşlar yarına bizi çok güzel gelişmeler bekliyor
Nokia c6 yazılımı bilndiği üzere kaç zamandır 5800 e taşınmaya çalışılıyordu.
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 15:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar yarına bizi çok güzel gelişmeler bekliyor
Nokia c6 yazılımı bilndiği üzere kaç zamandır 5800 e taşınmaya çalışılıyordu.
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 15:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar modifiye sürümü hazırladım ama bazı eksiklikleri var.kontrolleri tamamladıktan sonra upload ederim büyük ihtimal sahura burada olurbuldum dosya internete verilmiş durumda bunu telefona yüklemenin yararı zararı nedir kötüköylü ? ya da bunun da editlenip hazırlanması durumu var mı bi şekilde türkiyede kullanım için ?
arkadaşlar modifiye sürümü hazırladım ama bazı eksiklikleri var.kontrolleri tamamladıktan sonra upload ederim büyük ihtimal sahura burada olur
ilk sayfadaki program listesinden gerekli ve ya gereksiz gördükleriniz,
isteklerinizi buraya belirtin dikkate almya çalışacağım
sadece n97 ev ekranı vardır dikkatinize!
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...turkce-by-ferhattunch-guncellendi-355678.html
daha önce ferhattunch isimliarkadaşımız paylaşmıştı...
umarım yardımcı olur....
ikinci ev ekranı şimdilik hayalkotukoylu hocam galeriye girerken Resimler ve Videolar tek bir yerde gösteriliyor. Bunları taşımadan direk Galeriye girince Resimler ve Videolar ayrı klasör olarak gözükse daha iyi olur hepsi 1 arada karışık gösteriyor.
Yeni düzenleyeceğin fw bunları yapabilirsen çok daha iyi olur kanatindeyim.
1. Oratsu Teması da seçilmeli olsa daha güzel olurdu.
2. Video ve Resimler ayrı olarak klasör klasör listelense daha iyi olur.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
ikinci ev ekranı şimdilik hayal
menü mod üzerine iki saattir kafa patlatmaktayım.gaiba bu sefer oldu
elimden geldiğince umarım beğenirsniz.Güzel bekliyoruz hocam yeni çalışmanı sahura kadar vakit var
Menü ışığında herhalde problem varmış bazı hatalar vs vs dikkat hocam..
elimden geldiğince umarım beğenirsniz.
son bikez test edipuploada başlıyacam
şarj süresini ben gerçekten beğendim bu sefer.yarına bırakmak zorundayım biriki ufak tefek ekleme yapmam lazım dostum.(conversationsla ilgiliEt hocam et beklemedeyim ikinci deneyen ben oluyum
Şarj süresi acaba nasıl olacak merak ediyorum.
Saat: 01:31
şarj süresini ben gerçekten beğendim bu sefer.yarına bırakmak zorundayım biriki ufak tefek ekleme yapmam lazım dostum.(conversationsla ilgili)
evet oluşmuyor.ufakbi kod eksikliği...kendin oluşturmayı denekotukoylu arkadaşım xpeed 8hs fw de flashlıyorum teli ama thinkchance oluşmuyor hafıza kartında bu autoinstallerin dosyaları e haliyle kullnamıyorum bu programı. ne yapmam lazım eksik bişey mi yapıyorum.
bitti kardeş...sadece isteyen kişilere PM den göndereceğim.HATALI diye aklınıza gelmesin.Yeni Fw ne zaman bitiyor acaba
uploada başladım dostum.bittiğinde seninde mesaj kutuna postalıycam haberin olsun....yeni fw ??? kötükoylu şu c6 mıdır nedir onu yükledim ama pek memnun kalmadım açıkçası, senin fw.yi bekliyorum toprağım.
bitti kardeş...sadece isteyen kişilere PM den göndereceğim.HATALI diye aklınıza gelmesin.
yazılım hazır...bittiği zaman özelden göndereceğim.yükleme talimatıyla brlikte!
yazılım orijinalfontlu.yine programlarımı aynen korundu.modifiye özellikler eklendi.
conversations eklendi ve stabil çalışıyor...
şu an uploada başladım.bittiğinde ilk senin elinde olacak...maalesef upload hızım çok düşük ve dosya 98 mb büyüklüğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?