XP yüklerken hataaa yardımmm.:!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
XP yüklerken hataaa yardımmm.:!!!!
arkadaşlar xp sp3 yüklerken daha başında kurd dosyaları yüklendikten hemen sonra bi süre bekliyor ve şu hatayı alıyorum . C00000221 unknow hard error\systemRoot\System32\ntdll.dll hatası alıyorum. Sizce sebebi nedir? Ocak 2010 güncellemeli bi xp herkes kurmuş denemiş fakat bende böyle bi hata veriyor. :vur:vur:vur:(:(:(:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle problem Sata sorunu. Bios ayarlarına girip AHCI ayarına bakarmısın.

Sanırım kullandığın CD modifiye edilmiş bir işletim sistemi. Modifiye işletim sistemleri kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Zamanında bende kullandım çok yaşadım uyum sorunu sistem yavaşlaması falan filan. Temiz bir işletim sistemi ile kurmanı tavsiye ederim...

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle problem Sata sorunu. Bios ayarlarına girip AHCI ayarına bakarmısın.

Sanırım kullandığın CD modifiye edilmiş bir işletim sistemi. Modifiye işletim sistemleri kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Zamanında bende kullandım çok yaşadım uyum sorunu sistem yavaşlaması falan filan. Temiz bir işletim sistemi ile kurmanı tavsiye ederim...
evet modifiyeli bi xp fakat şuan kullandığımda bi modifiyeli xp. Dediğiniz uygulicam önerileriniz için teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim. Biz buradayız...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Olmazsa farklı bir CD'ye düşük hızda yazdırıp dene.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Olmazsa farklı bir CD'ye düşük hızda yazdırıp dene.
teşekkürler dediklerinizi denedim fakat bi faydası olmadı gene aynı. Ramleri dahi söktüm değşitirm. Ramin birini sökünca bu sefer aynı yolla başka bi hata veriyo. Çok garip.

x1bc

x1bc

Üye
eğer hdd sata bağlantılı ise sata sürücüsünü o xp cd sinin nin içine entegre etmeden bişey yapamazsın.yani cd hard diskini görmüyor.oyüzden sata destekli bircd bul.vista denedim demişsin ama hard diski biçimlendirmeden vista dosyalarını önceki xp nin üstüne yazmaya çalışıyorsun o yuzden vistada işe yaramaz.ilk önce sata destekli xp kurman gerekiyor.ha unutmadan 2010 güncellemeli dediğin cd de büyük ihtimal hard disk bölümleyici vardır sanırım paragon du.onunla c sürücüsünü ikiye ayır ve sonra tek parça birleştir.ve biçimlendir.sağlam bir format cd si ile format at.dvd sürücünüde kontrol et

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Format attığın PC laptop mı yoksa masaüstü mü ? Eğer laptop kullanıyorsan RAID destekli bir CD ile format atmalısın.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Format attığın PC laptop mı yoksa masaüstü mü ? Eğer laptop kullanıyorsan RAID destekli bir CD ile format atmalısın.
RAID destekli cd nasıl oluyor ilk defa duydum. Format attım pc laptop evet

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
RAID desteği olmayan CD ler laptop ta sorun verir.Laptop ın SATA sürücülerini indirip CD ye gömmen lazım.Olmadı SATA/RAID destekli bir CD indirip format atabilirsin.

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşların dedikleri doğrudur. bende bu hatayı almıştım zamanında. sata/raid destekli cd ile sorunsuz kurulum yaparsın ;) link vereceğimde reklama girebilir. özelden atarım sana

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Reklamdan ziyade paylaşımı yasak.Bu tür paylaşımlar illegal statüsündedir.Ayrıca PM yoluyla da yardım edemezsiniz.Arkadaş Google dan küçük bir araştırma yaparsa nihai sonuca ulaşabileceği kanısındayım. :)

caner_berk

Üye
3 gündür uğraşıyorum ahci ayarı yok sistem biraz eski bulamadım pc masa üstü systemroot/sytem32/ntdl.dll bu sorun kuruluma başlarken cıkıyor 2 makınede denedım gene aynı yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden tşkrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt