Win7 mi win8.1 mi hangisi şimdi ona göre format atcam :D driver destekliyirsa w8.1 at
sata3 Üye Konu Sahibi 134ugurcan' Alıntı: Win7 mi win8.1 mi hangisi şimdi ona göre format atcam Genişletmek için tıkla ... driver destekliyirsa w8.1 at
134ugurcan' Alıntı: Win7 mi win8.1 mi hangisi şimdi ona göre format atcam Genişletmek için tıkla ... driver destekliyirsa w8.1 at
sata3 Üye Konu Sahibi 134ugurcan' Alıntı: asusun bilgisayarı aldığımda 8di güncelleme geldi 8.1 yaptım Genişletmek için tıkla ... Keşke bende yapabilsem
134ugurcan' Alıntı: asusun bilgisayarı aldığımda 8di güncelleme geldi 8.1 yaptım Genişletmek için tıkla ... Keşke bende yapabilsem
sata3 Üye Konu Sahibi 134ugurcan' Alıntı: win8 olarak kalsın dimi Genişletmek için tıkla ... 8.1 ise evet
iTouchShine Üye 8.1'i Update1'den sonra görmek lazım. Windows genelde yamanmadan adama benzemiyor. Ama şunu rahatça söyleyeyim 8 yerine 8.1 mutlaka kurmalısın.
8.1'i Update1'den sonra görmek lazım. Windows genelde yamanmadan adama benzemiyor. Ama şunu rahatça söyleyeyim 8 yerine 8.1 mutlaka kurmalısın.
ARM_TR Üye XP yüklememelisin 2014-2015 yılları arasında Microsoft Windows XP yi terk edecek ve ölü bir işletim sistemi haline gelecek
XP yüklememelisin 2014-2015 yılları arasında Microsoft Windows XP yi terk edecek ve ölü bir işletim sistemi haline gelecek
sata3 Üye Konu Sahibi ARM_TR' Alıntı: XP yüklememelisin 2014-2015 yılları arasında Microsoft Windows XP yi terk edecek ve ölü bir işletim sistemi haline gelecek Genişletmek için tıkla ... Cevabın için teşekkür ederim w7 kurdum
ARM_TR' Alıntı: XP yüklememelisin 2014-2015 yılları arasında Microsoft Windows XP yi terk edecek ve ölü bir işletim sistemi haline gelecek Genişletmek için tıkla ... Cevabın için teşekkür ederim w7 kurdum
ARM_TR Üye mısto61' Alıntı: Cevabın için teşekkür ederim w7 kurdum Genişletmek için tıkla ... En iyi işletim sistemini seçmişsin kardeş w8 daha yeni w7 baya bi oturdu piyasada ondan w7 tercihimdir zaten
mısto61' Alıntı: Cevabın için teşekkür ederim w7 kurdum Genişletmek için tıkla ... En iyi işletim sistemini seçmişsin kardeş w8 daha yeni w7 baya bi oturdu piyasada ondan w7 tercihimdir zaten
NEXUS Üye ARM_TR' Alıntı: En iyi işletim sistemini seçmişsin kardeş w8 daha yeni w7 baya bi oturdu piyasada ondan w7 tercihimdir zaten Genişletmek için tıkla ... En iyisi windows xp idi fakat MC desteği kesti ama haklılar kaç senelik işletim sistemi hala destek vermeleri bile mucize Son düzenleme: 18 Mar 2014
ARM_TR' Alıntı: En iyi işletim sistemini seçmişsin kardeş w8 daha yeni w7 baya bi oturdu piyasada ondan w7 tercihimdir zaten Genişletmek için tıkla ... En iyisi windows xp idi fakat MC desteği kesti ama haklılar kaç senelik işletim sistemi hala destek vermeleri bile mucize
sata3 Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: En iyisi wxp idi fakat MC desteği kesti ama haklılar kaç senelik işletim sistemi hala destek vermeleri bile mucize Genişletmek için tıkla ... Sana Katılıyorum Dostum
.NeXuS.' Alıntı: En iyisi wxp idi fakat MC desteği kesti ama haklılar kaç senelik işletim sistemi hala destek vermeleri bile mucize Genişletmek için tıkla ... Sana Katılıyorum Dostum
ARM_TR Üye .NeXuS.' Alıntı: En iyisi wxp idi fakat MC desteği kesti ama haklılar kaç senelik işletim sistemi hala destek vermeleri bile mucize Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ben olsam 3 yılda desteği silerdim.
.NeXuS.' Alıntı: En iyisi wxp idi fakat MC desteği kesti ama haklılar kaç senelik işletim sistemi hala destek vermeleri bile mucize Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ben olsam 3 yılda desteği silerdim.