xp ye çevrilmiş vistaya format hangi kurulumla nasıl atılmalı yardım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
xp ye çevrilmiş vistaya format hangi kurulumla nasıl atılmalı yardım....
arkadaşlar xp ye çevirdiğim vistaya format atmak istesem vista mı yoksa xp format cd si mi gerekli olur....

EroL

EroL

Emekli Yönetici
xpye ne anlamda çevirdin sen ? temamı yükledin

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
tema değil ya pc vistaydı xp yaptırdım...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o zaman xp cdsiyle format atacaksın kardeşim. pc vista olsun diyosan vista cdsiyle format atacan, xp kalsın diyosan xp cdsiyle format atacan

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
saOl kaRDeşim ... ;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Format atmak istiyorsan hangisi istersen onunla atabilirsin.Senin yapmak istediğin nedir , işletim sistemini değiştirmek mi yoksa onarmak mı ? Daha önce de farklı bir konuda cevap vermiştim.

omerynd

omerynd

Üye
vista cd si ile atman gerekli. Mesela Daha güncel bir işletim sistemi yüklenmişse eski bir iş. Sistemi cdsi ile atamazsin. Şöyle ki vista yüklü olsa xp ye çevirmek için önce vista cdsi ile partition lar silinmeli bilgisayar yeniden başlatılmalı xp cd si ile kurulum başlatılmalı. Bir detay daha. Orjinal olarak vista gelen makinelerde(özellikle laptoplarda oluyor) xp ye dönmek sıkıntı. Çünkü xp cd si tanımıyor. Cd yi modifiye etmek gerekir.

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
sistemi tamamen temizleme yani format istiyorum ya hani diyorumki vistayı xp ye geçirdim şimdi orjinal vista cdsyle format atabilirmiyim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Atabilirsin.

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
teşşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt