Xp-Performans V.25.1.8 | Türk yapımı Ücretsiz! | PC' yi %90 Hızlandırın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape1905

escape1905

Üye
    Konu Sahibi
Xp-Performans V.25.1.8 | Türk yapımı Ücretsiz! | PC' yi %90 Hızlandırın!

XP Performans, windows işletim sisteminde yapabildiğiniz çeşitli temizlik, hızlandırma gibi düzenleme ayarlarını tek bir uygulamadan yapabilmenize olanak sağlayan miniSoft yapımı bir programdır.Sözü Uzatmadan Linki vereyim ;

Programı kendimde Kullanmaktayım! Xp yi hızlandırmak ve tam performans Almak isteyenler Bence Denemeliler ;)

Kullanımı Oldukça Basit ZAten Türkçe : Programı kurduktan sonra Açın ve Pc nizi HIZLANDIRIN!:oke:

• Beğen
Tepkiler: ÜMİT BAHADİR, ihlass, kol@j ve 1 kişi daha

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler. İndirme adresi programın kendi sitesine yönlendirilmiştir.

Lütfen paylaşım yaparken indirme adreslerini programların kendi sitelerinden veriniz...

serkanelif

Üye
teşekkürler

Ebu'd-Derda'dan rivayetle:
Kim bir ağaç diker de ondan bir insan veya yaratıklarından herhangi bir yaratık yerse bu mutlaka onun için sadaka olur.

kol@j

kol@j

Üye
deneyeceğim teşekkürler...

ihlass

ihlass

Üye
teşekkürler güzelmiş.

marko175

Üye
ya arkadaşlar burada bazı regedit ayarları var ben daha önce bazı regedit ayarlarını kendim değiştirmiştim bilgisayara reset attığımda ise görüntü kalitesi çok azalmıştı. Ben mi yanlış bir şey yaptım yoksa regedit ayarlarını değiştirmek bilgisayarı çökertir mi

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kullanan arkadaşlar bilgisayara herhangi bir zarar veriyormu? Bende regedit te oynama yapmıştım ancak bende sorun çıkmadı .

Furkan1103

Furkan1103

Üye
Ben Jet XP öneririm , bilgisayarıma baya hızlandırdı :) ... Yinede teşekkürler ileri zamanlarda kullanabilirim ( eğer pc yavaslarsa :ehe )

Jet XP için Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt