xp kurulumu(yardım)?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byrmalkiz

Üye
    Konu Sahibi
xp kurulumu(yardım)?
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. ben geçen gün win 7 nin yavaşlığından şikayet edip arkadaştan xp cdsi aldım. cd yi takıp bilgisayarı yeneden başlattım, kuruluma geçmek için bir tuşa basın diyordu. bastım ve yüklenmeye başladı. daha sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır 15 saniyeden geri saymaya başladı bilgisayar tekrar başladığında xp kurulum hatası dedi. altta da <windows root>/system32/hal.dll. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. ben geçen gün win 7 nin yavaşlığından şikayet edip arkadaştan xp cdsi aldım. cd yi takıp bilgisayarı yeneden başlattım, kuruluma geçmek için bir tuşa basın diyordu. bastım ve yüklenmeye başladı. daha sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır 15 saniyeden geri saymaya başladı bilgisayar tekrar başladığında xp kurulum hatası dedi. altta da <windows root>/system32/hal.dll. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

eksik dosya hatası kurulumu yeniden başlat ama yavaş biçimlendirme de sorun çözülür ;) birçok kez başıma geldi CD de yapabiliyor bazen alternatif CD dene :oke:

byrmalkiz

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş :) deneyeceğim..

Mert045

Mert045

Üye
ben win7 üstüne xp atamıyorum niye acaba

cort0303

cort0303

Üye
cd'yi değiştir ahbabbb :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt