Xp İçin En Gerçekçi Vista Teması, Yerel Disk Barı, İconları, Açılış Ekranları, Sesleri [By KötüSoN]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By KötüSoN

By KötüSoN

Üye
    Konu Sahibi
Xp İçin En Gerçekçi Vista Teması, Yerel Disk Barı, İconları, Açılış Ekranları, Sesleri [By KötüSoN]
Son Günlerde Vista Temalarının Popüler Olduğu Fakat Çeşit Çeşit Temaların Kimisi Sistem Hatalarına Yol Açıyor Kimi Vistaya Pek Benzemiyor. Bende Sizin İçin En Gerçekçi Vista Temasını Hazırladım.
Tek Bir Dosya Vereceğim. Bu Dosyanın İçinde Kurulum Detaylı Bir Şekilde Anlatılıyor Ve Vereceğim Dosyayı Bende Kullanıyorum Asla Kasma Olmuyor Bana Güvenin Çünkü Benim Bilgisayarım Da Biraz Eski.. Vereceğim Dosyada Şunlar Bulunuyor:

Vista Teması:
Bu Tema Sayesinde Xp Görünümü Vistaya Benziyor Başlat Menüsü İconları, Pencereleri ve Windows Giriş Ekranı Yani Kullanıcı Seçme Ekranı Dahil Herşeyi İle Xp Vistaya Benziyor.

Vista Yerel Disk İconları (Barları) :
Bu Dosya Sayesinde Yerel Disklerimizin Altında Diskin Doluluğunu Gösteren Mavi Bir Bar Çıkıyor Disk Çok Dolu Olduğunda Kırmızı Oluyor Hatta Taktığımız Flash Belleklerin Bile Doluluğunu Gösteriyor Ben Belleğimi De Takıp Resmini Aldım. Resimleri Büyütmek İçin Resimlere Tıklayınız.

Windows Xp Açılış Ekranından Sıkılanlar İçin Vista Açılış Ekranları:
Bu Dosya Sayesinde Windows Xp'nin Açılış Ekranını Değiştirip Vista Açılış Ekranlarından Birini Kullanabilirsiniz. Bu Sayede Temanızın Gerçekliği Xp Açılış Ekranı Yüzünden Bozulmayacak Vista Açılış Ekranını Görenler Xp'nizi Vista Sanacaklar :)

Windows Vista Sesleri:
Bu Dosya Sayesinde Tek Tıklama İle Windows Xp Seslerini Vista Seslerine Çevirebilirsiniz.

TÜM BU DOSYALARI TEK DOSYA İÇİNDE SİZE SUNUYORUM HEPSİNİN KURULUMU DOSYANIN İÇİNDE DETAYLI BİR ŞEKİLDE MEVCUT. AYRICA BUNLARI KURDUKTAN SONRA KALDIRABİLİRSİNİZ.

MESELA VİSTA SESLERİNİ KALDIRMAK İÇİN ARŞİV İÇİNDEKİ XP SESLERİ ADLI KLASÖRÜN İÇİNDEKİ TÜM SES DOSYALARINI C:/Windows/Media KLASÖRÜNE ÇIKARTMANIZ YETERLİDİR. DİĞER DOSYALARI KALDIRMAK İÇİN İÇİN C:/Windows/Resources/Themes Klasörüne Girin. Buradaki Vista Anthracite Klasörünü Silin Hepsi Bu Kadar.

BUNLARIN BULUNDUĞU DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN HERHANGİ BİRİNİ KULLANIN TÜM LİNKLER AYNIDIR BİRİSİ KIRILIRSA DİĞERLERİNİ KULLANIN:

Link:
Link:

Anlatım, Resimler ve Uploadlar Benimdir. Lütfen Bir Teşekkürü Eksik Görmeyiniz. Upload Sitesindeki Hata Yüzünden Gözükmeyen Resimlere Mouse İle Tıklayın Açılacaktır!

Rar Pass: By KötüSoN (Kopyala Yapıştır Yapınız.)

• Beğen
Tepkiler: dj qarizma 03, zamara, karaosman ve 6 diğerleri

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
:oke:

By KötüSoN

By KötüSoN

Üye
    Konu Sahibi
Rar Pass: By KötüSoN

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eline sağlık.RAR şifre*sini üste ekledim. :oke:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Arşivin İstediği Rar Pass :By KötüSoN kabul etmiyor. rar pass doğru verirmisin.

06sener06

Üye
Arkadaşım rar pass yanlış

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Dosyayı kontrol ettim ve parola hatalı. Konu sahibi parola ile ilgili bana özel mesaj atana kadar konu kapalı kalacaktır...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
RAR şifre*si düzeltilmiştir.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
teşekkürler paylaştığn için fakat
"EŞEĞE ALTIN SEMER VURMUŞLAR EŞEK YİNE AYNI EŞEK" :D
Win7 ;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Katılmıyorum.Herkes son teknoloji ürünü olan donanımlar kullanamıyor.Dolayısıyla Windows 7 kuramıyor.En az 10 farklı bilgisayara Win7 kurdum.Bunların RAM kapasiteleri minimum 1GB idi.İşemciler ise , Celeron , Pentium ve DualCore arasında değişiyordu.

Bunların hangisine kurduysam , sistemi 1 hafta sonra değiştirmek için geri getirdiler.Sebebi ise gayet açık ; Windows 7.

Deneme yapmadan önce , sistemi birçok donanım üzerinde test etmek gerekiyor.Mesela Celeron işlemcide ağır çalışmasını anlarım ancak , DualCore gibi çift çekirdekli işlemcilerde ağır çalışması biraz garip geliyor.

Örneğin ; daha 3 gün önce arkadaşımın bilgisayarına orjinal Win7 kurdum.DualCore 2.5 Ghz , 2 GB RAM , 1 GB GPU vs.
Bu sisteme kurduğum yazılımlardan sonra , PC eskideki XP ye oranla inanılmaz ağırlaştı.Kurduğum yazılımlar ise , hepimizin günlük kullandığı yazılımlar.

Kısaca Windows 7 yi , XP deki gibi performanslı kullanabilmek için minimum Core2Duo işlemciler gerekiyor.Ama gerçekten Core2Duo da müthiş çalışıyor.Aynı sisteme , yani Core2Duo işlemcili PC ye XP kurdum , Windows 7 deki kadar verim alamadım.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
moderatör haklısın fakat doalcore de yavaş çalışmaması çok normal çünkü çift çekirdek deil sadece çift çekirdekli gibi çalışıo ve bundan fazla bi performans beklenemez.
pentium 4 ile doal core aynıdır bu arada söleyim....
fakat yamalarla veya temalarla olacak bişi deil bunlar o zmn da pc yi kasıo bu tür şeyler haberiniz ola ;)

ahmeterden

Üye
benim ekran 1440 * 900 açarmı bunu
bi kaç tane denedim açmadıda

tired66

tired66

Üye
By KötüSoN malasef bu tema olmadı. yani bi ...... olmadı.

turbi

Üye
tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt