Xmodgames-Free COC Assistant v2.2.3

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xmodgames-Free COC Assistant v2.2.3
Bu uygulama ile oynadığınız bir çok oyunda kolay bir şekilde hile yapabileceksiniz. Android 2.3 ve üzeri gerektirir 10mb civarında apk boyutu vardır.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

trsword52

trsword52

Üye
Emeğin için teşekkürler
Root istiyor mu bu konuda bilgi verir misin

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Bu proğramın kullanımı hakkında bilgi verebilir misin Kardeşim? Çok karmaşık :)

sadoko1

sadoko1

Üye
Xmod. Root istiyor arkadaşlar Ama kingroot diye bi uygulama var isterseniz root yapıp ister unroot yani tel.i eski haline getiren bilirsiniz..

bilal72

bilal72

Üye
Xmodgames çok reklam veriyor son versiyonu için reklamsız olanı yok mu acaba?

sadoko1

sadoko1

Üye
Kendi sitesinden indirdim aşırı bi reklam yok xmod u
Xmod. U bilmeyenlere ben yardimci olayım elimden geldiğince ..clans of clans için anlatayım diğer oyunlarda değişir. Realtime Traps Tesla. Tuzakları gösterir ilk açtığınızda gelmeye bilir çıkıp vida girin açılırkan savaşlarında biri 1 asker bile olsa sizden önce girmesi lazım yoksa gizli savunma gözümez sadece kan savaşı.diğer savaşlar full gözükür ...copy player layout girdin bi köyü kopyalamaya yarıyor. ...Keep active ..oyundan çıksanda belirli bi zaman aktif gösteriyor. ..Sandbox attack..sahte saldırı yaptırıyor kim olursa fark etme askeriniz eksilmez iksir gitmez...golt.a kadar sahte Savaşla ilgili .golt.altın rakam yazıyor sun Elixir. İksir .darkelixsir. Kara iksir.savaşa ne gelmesini istiyorsanız yazın. .meet all canditions. Yazdınız altın iksir veya kara iksir hiç biri Yazdınızdan aşağı gelmesin istiyorsanız işaretleyin yoksa 3 ünden biri istediğiniz rakamsa durur. .Auto search.mutlaka işaretleyin oto.arama....diğerleri gereksiz kolay gelsin
Kendi sitesinden indirdim aşırı bi reklam yok xmod u
Xmod. U bilmeyenlere ben yardimci olayım elimden geldiğince ..clans of clans için anlatayım diğer oyunlarda değişir. Realtime Traps Tesla. Tuzakları gösterir ilk açtığınızda gelmeye bilir çıkıp bida girin klan savaşlarında biri 1 asker bile olsa sizden önce girmesi lazım yoksa gizli savunma gözümez sadece klan savaşı.diğer savaşlar full gözükür ...copy player layout girdin bi köyü kopyalamaya yarıyor. ...Keep active ..oyundan çıksanda belirli bi zaman aktif gösteriyor. ..Sandbox attack..sahte saldırı yaptırıyor kim olursa fark etme askeriniz eksilmez iksir gitmez...golt.a kadar sahte Savaşla ilgili .golt.altın rakam yazıyor sun Elixir. İksir .darkelixsir. Kara iksir.savaşa ne gelmesini istiyorsanız yazın. .meet all canditions. Yazdınız altın iksir veya kara iksir hiç biri Yazdınızdan aşağı gelmesin istiyorsanız işaretleyin yoksa 3 ünden biri istediğiniz rakamsa durur. .Auto search.mutlaka işaretleyin oto.arama....diğerleri gereksiz kolay gelsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt