XLE: Sensation Edition [Xperience Final] Mod Yayında!! RM-356|5800

Nokia 5800 V6 için aynısından yapar mısınız?

Arkadaşlar cfw süper olmuş yapanların eline sağlık fakat bu ekrandaki kilit işi ne işe yarıyor_?bir de sağ taraftan açılan widget sayfasının içine kendi istediğimiz widgetleri biz seçemiyor muyuz_?mesela oraya lock vs gibi program kısayolu_?

Konu Sahibi

kilit tuşu widgetlerin hareket etmesini engelliyor.
Widgetlar öyle ayarlanmıyor malesef.

Eyvallah hocam gece uğraştım çözdüm onları ama resimlere bakarken ses tuşu ile yakınlaştırma yaptığımda yukarıda ses açma/kapatma simgesi çıkıyor yani yakınlaştırma yapmıyor neden_?

Konu Sahibi
dostum şu anda Xperience v60 Kurulu O yüzden sana herhangi bi çözüm öneremem.

Eyvallah hocam gece uğraştım çözdüm onları ama resimlere bakarken ses tuşu ile yakınlaştırma yaptığımda yukarıda ses açma/kapatma simgesi çıkıyor yani yakınlaştırma yapmıyor neden_?

Büyük ihtimal samsung ev ekranı kullanıyosun.Flaş ev ekranı kullandığın için bu herşeyi etkiliyor

soner98

Üye
Bunu Telefona atınca telefonum atılmadı telefonum nokia 5800 xm v60.0.003

*-king-*

Üye
c5-03 tuş kilidini nasıl değiştircez

öncelikle teşekkürler furkan kardeş ben senin xperience resurrection vol1 fw ni kullanıyorum ondan çok memnunum başka fw yuklemek istemiyorum o yuzden sorum şu semboller varya dövmeli mövmeli heh iste onu fw değistirmeden yüklemek mümkünmü ?

kardeş linklere bi bakarmısın ölmüş galiba

Konu Sahibi

onu attığım zaman yeni browser sorun çıkarıyor.yoksa resurrection'da kullanmıştım ayıp ettin

cj-rap

Üye
ewt linki yenileyelim lütfen!

----------Eklendi @ 13:43:45 ---------- Yazıldı @ 13:25:17 ----------

ulan bütün cfw lerin dosyalarını uploadlardan silmeye başlamışlar.

usuklu

Üye
onda yazmışsın etmişsin emeğine sağlık bi de şu linkleri yenileyebilirmisin