Tavsiye Xiomia redmi 4 nasil ?

Sponsorlu Bağlantılar

Piyanist89

Üye
    Konu Sahibi
Xiomia redmi 4 nasil ?
S.a arkadaslar gecenlerde redmi note4 grdm 64 b hafiza 4 ram snapdyamaharagon islemcili telefon fiyatina gore iyi ozellikler gunduz cekimi kameraya baktim fena degildi. Yalniz gece cekimi nasil bilmiyorum. Bu konu hakkinda bilgilendirimisiniz? 1000 tl fiyati var. Bir yandan mi 6 veya note3 kafami kurcaliyor. Mi 6 gunduz kamerasinda daha iyi gibi geldi.

yancieszafer

Üye
S.a arkadaslar gecenlerde redmi note4 grdm 64 b hafiza 4 ram snapdyamaharagon islemcili telefon fiyatina gore iyi ozellikler gunduz cekimi kameraya baktim fena degildi. Yalniz gece cekimi nasil bilmiyorum. Bu konu hakkinda bilgilendirimisiniz? 1000 tl fiyati var. Bir yandan mi 6 veya note3 kafami kurcaliyor. Mi 6 gunduz kamerasinda daha iyi gibi geldi.
Egerki maddiyat iyiyse kesinlikle mi6 ama ekran boyutu önemli ise mi note 3
Ama maddiyat fazla yoj ise redmi note 4 sizi baya götürür hocam yalnız mutlaka snapdragon modeli

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeş bizde de var bir tane ama mi6 veya note 3 imkanın varsa onlar daha iyi tabiki ama note 4 de güzel cihaz özellikle bataryada

ByEmre221

ByEmre221

Üye
A101 e gelicekti sanırsam değil mi

Piyanist89

Üye
    Konu Sahibi
2.el mi5s ile .Sifir redmi note 4 arasinda kaldim kamera olarak hangisi daha iyi sizce ?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Telefonu alırken bu telefonda kamera yok say ama diğer şeyler iyi

$

Piyanist89

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi genel olarak mi diyorsn note 4 icin mi

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye