papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
çinliler ucuz ve güzel telefonlar üretiyor
Fazla iyi sanki. Bence bu tegra 4 olabilir. Tegradan umutluyum ben
beni de bu skor şüphelendirdi. Ama yazımda da belirttigim gibi gerçekse Androidde dengeler degişir.
kaynaklarda da zaten ya tegra4 ya da snapdragon800'un downclock edildiginden bahsediliyor. Genel kani snapdragon800'den yana. Snapdragon800 2.3ghz'de calişicakti ama boyle bir cihaza 3000mAh batarya konulmasina ragmen bataryadan tasarruf icin saat hizinin duşuruldugu iddia ediliyor. Bu durumda adreno330 da baya bir başarili oluyor. Tegra4 ise ki zannetmiyorum cunku NVidia'nin bu konuda tek verdigi bilgi tegra4 chipsetlerin yakinda winRT tabletler uzerinde piyasada boy gostermeye başlayacagi şeklindeydi.
Haklısın abi winRT deniliyordu ama tegra 3 çok iyi gpu performansı sağlarken 6 kat fazla çekirdekli tegra4un olma ihtimali geldi aklıma direk. Adreni 330 320den % 50 daha iyi performans verecek deniliyor ama ben yine de tegra 4un gpu olarak çok iyi olacağına eminim. Gerçi 80000 puan için sadece gpu da yeterli değil işlemci oldukça önemli bunda en iyi işlemci olarak gözüken snapdragon 800 olma ihtimalini oldukça arttırıyor. Umarım vu cihaz uygun fiyattan en iyi performansı verir de firmalar daha iyisini uapmak zorunda kalırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?