Xiaomi Redmi Note 7 ve 7S için MIUI 11 Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 7 ve 7S için MIUI 11 Güncellemesi

Xiaomi Redmi Note 7 MIUI 11 güncellemesi için sayılan günlerin sonuna gelindi. Hindistan’da yayılmaya başlayan güncelleme, yakın zamanda diğer ülkelere de gelecek.

Xiaomi Redmi Note 7 MIUI 11 güncellemesi ile neler kazandı?

MIUI 11 güncellemesini birkaç gün önce piyasaya süren Xiaomi, kendi hazırladığı yol haritasına göre ilerlemeye devam ediyor. Yeni yazılım ile Redmi Note 7 Pro kullanıcılarının yüzünü güldüren firma, şimdi de diğer kullanıcıları ile ilgileniyor.


Bu bağlamda Redmi Note 7 ve Redmi Note 7S cihazlarını kapsayan bu çalışma, beraberinde ekim ayının güvenlik yamasını getiriyor. Android için hazırlanan ilgili yama, geçen sürümde yaşanan güvenlik sorunlarını ortadan kaldırdı.

712 MB büyüklüğündeki yazılım, listede adı geçen telefon modellerini “MIUI 11.05.0.PFGINXM” etiketi ile ziyaret ediyor. MIUI 11 güncellemesi ne yazık ki bir anda bütün kullanıcılara gelmeyecek.


Herhangi bir güncelleme bildirimi almadıysanız cihanızda yer alan sistem güncellemesi bölümünü kontrol etmelisiniz. Güncellemeyi iyi bir Wi-Fi bağlantısı kullanarak indirmenizi öneriyoruz.

Güncellemenin neler getirdiğine dair ortaya sunulan açıklama, pek açıklayıcı değil. Zira sadece optimize edilmiş performanstan ve gelişmiş sistem güvenliğinden bahseden açıklama, sistemsel istikrarlığın artırıldığını da ifade ediyor.


Dilerseniz oldukça yuvarlak olan ve pek de anlamlı olmayan bu açıklamaları, MIUI 11 güncellemesinin kullanıcılara tam olarak neler sağladığını anlatan sıralı bir liste eşliğinde size izah edelim:

Gözü yormayan minimalist tasarım
— Yeniden tasarlanan Mi Dosya yöneticisi
Karanlık mod ve beyaz arka plana sahip olan işlenmiş renkler
— Diğer cihazlar ile dosya paylaşımına olanak sağlayan Mi Share
— Aşırı güç tasarrufu
24 saat boyunca beklemede kalma sonucunda sadece yüzde 5 şarj tüketimi
Adım sayacı, yeni dinamik ses efektleri, taşınabilir hesap makinesi ve dairesel duvar kağıdı
— Yeni yazı tipi: Milan Pro
Görüntülenen içeriğe bağlı olarak metnin kalınlığını otomatik olarak değiştiren dinamik yazı tipi ölçeklendirme sistemi
 
  • Beğen
Tepkiler: arslan3332 ve TheNightMare.


Üst Alt