Xiaomi Redmi Note 7 miui manuel güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

arslan3332

arslan3332

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 7 miui manuel güncelleme
Xiaomi redmi note 7 telefonların bir kısmına ota üzerinden miui v11 güncellemesi gelmedi bazılarına da geldi fakat güncellemeyi kabul edip telefona kurana kadar gelen güncelleme kayboldu.Tereddütlü olanlar ota güncellemesi beklerken bazıları da sorunsuz şekilde manuel nasıl kurulur bunu araştırıyor.Bende yardımcı olmak için bu başlığı açtım yazılım işlerinden hiç anlamayanlar bile yapabilecek şekilde anlatacağım.Öncelikle vereceğim yazılım Xiaomi Redmi Note 7 global pfgmixm kodlu modeli için geçerli ve sorunsuz yazılımdır diğer versiyonlarda denemedim.


1.Aşağıda verdiğim linkde 1.8gb olan miui v11 yazılımını telefona indiriyoruz.


2.Ayarlar - sistem güncelleme - ekran ortasında olan 10 sayısına üst üste ek güncelleme ayarları açık uyarı yazısı gelene kadar basıyoruz.


3.Sistem güncellemeye girip sağ üstteki üç noktaya basıp çıkan menüden güncelleme paketi seçine basıp indirdiğiniz yazılımı bulup seçiyoruz onaylıyoruz.


Telefon otomatik güncellemeye başlayacak kapanıp yüklemeye geçecek yükleme bitince telefonunuz rootsuz yazılımsa ayarlardan sıfırlayıp temiz kurulum yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz.Telefonunuzda root twrp benzeri yazılımlar mevcutsa satıcınıza danışarak sıfırlayın.


Sorunsuz başarılı şekilde kurulum bitti ise miui v11 iyi günler de kullanın.


NOT:Burada anlatılanları yapmak risk içerir ve bunları yaparak bütün sorumluluğu kabul etmiş olursunuz.Doğacak sonuçlarda ben veya forum yetkilileri herhangi bir sorumluluk kabul etmez.


İndirme linki :
 
  • Beğen
Tepkiler: köprülü, TheNightMare. ve Mesut Aktaş


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Anlatım için teşekkürler. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: arslan3332
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık :spr
 
  • Beğen
Tepkiler: arslan3332
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bende redmi 5 var 500 MB lık 11 güncellemesi geldi kurdum ve çok fazla gözle görülür bir değişiklik fark etmedim. Yeni animasyonlar filan getirilmiş o kadar. İkonlar güncellenmiş. Android sürümü yine aynı. Yuklemesem de olurmuş.
 


Üst Alt