Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon 650 ile resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon 650 ile resmi olarak duyuruldu
Xiaomi, ilgi gören phablet modelinin bazı donanım özelliklerini yenileyerek tekrar duyurdu…



Çin’in en önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, geçtiğimiz Kasım ayında önemli bir akıllı telefon modelini duyurmuştu. Xiaomi Redmi Note 3 ado ile gelen bu akıllı telefon, firmanın sunduğu tamamen metal kasa ve parmak izi tarayıcısı ile gelen ilk model olmuştu.



2016’da ise bu modelinin şimdi de yeni bir versiyonu Xiaomi’den geldi. Değişikliklere bakacak olursak eğer, ilk versiyonda MediaTek’in Helio X10 yonga seti yer alırken, yeni versiyon ise 1.8Ghz saat hızında çalışan altın çekirdekli işlemcili Snapdragon 650’den güç alıyor. Ayrıca yonga setine bağlı olarak grafik işlemci de Adreno 510 olarak gelmekte.

Diğer bir değişiklik ise arka kamerada yaşanırken, Xiaomi Redmi Note 3, 13MP arka kamera ile sunulurken, yeni versiyon 16MP çözünürlükte ve f/2.0 lens içeren kameraya sahip. İşletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop olarak belirlenmiş. Batarya ise 4.000mAh olarak yer almakta.

Yeni Xiaomi Redmi Note 3’ün diğer özellikleri ise önceki ile aynı kalmış. Bunlara bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihaz 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi yanı sıra 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi olmak üzere iki versiyon olarak gelmekte.

Xiaomi Redmi Note 3’ün fiyatına bakacak olursak eğer, 2GB / 16GB versiyon RMB 999 ($151) olurken, 3GB / 32GB versiyonun fiyatı ise daha sonra gelecek. İlk sunulacağı ülkelerden bir tanesi de Hindistan olacak.

Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon 650 ile resmi olarak duyuruldu - MaxiCep
 


BRKTNL

BRKTNL

Üye
Resmi olarak ithalatının gerçekleşip, Türkiye mobil pazarına acilen gelmesi gerekiyor bu markanın
 

MaxipmaN

Üye
Güzel cihaz 3gb ram ile tadından yenmez.
 

Emre

Üye
Muazzam.
 


Üst Alt