Xiaomi Redmi Note 3 akıllı telefon 9 Mart’ta Hindistan’da satışa çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 3 akıllı telefon 9 Mart’ta Hindistan’da satışa çıkıyor
Xiaomi’nin ilgi çeken phablet modeli Redmi Note 3, Çin’in ardından Hindistan’da satışa çıkıyor…



Çin’in geçtiğimiz sene satış rakamları ile zirvede yer alan akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, global pazarda ise 5. sırada yer alırken, özellikle geçtiğimiz günlerde sunduğu yeni modellerle büyük ilgi görüyor.




Firma büyük merakla beklenen yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 5’i sunarken, ayrıca Xiaomi Mi 4s olarak farklı bir modelini daha gün yüzüne çıkardı. Bu yeni akıllı telefonlar 1 Mart tarihinde de firmanın anavatanı olan dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin’de satışa sunuldu.

Bu cihazlarının yanı sıra geçtiğimiz Ocak ayında firma bir başka önemli modelini daha gün yüzüne çıkardı. Xiaomi Redmi Note 3 adı ile gelen bu akıllı telefon duyurunun ardından Çin pazarına sunulurken, şimdi de Çin’in adından en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan’da yerini alıyor.

Gelen bilgilere göre akıllı telefon Hindistan’da 9 Mart itibari ile satışa sunulacak. İlk olarak Mi.com ve Amazon üzerinden daha sonra da Flipkart ve Snapdeal üzerinden satışa çıkacak olan Xiaomi Redmi Note 3’ün 16GB versiyonu INR 9,999 ($148) ve 32GB versiyonu ise INR 11,999 ($178) olarak fiyatlandırılacak.

Xiaomi Redmi Note 3 akıllı telefon, 5.5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel dokunmatik ekran, 2GB / 3GB sistem belleği, 16GB /32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 650 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip.

Xiaomi Redmi Note 3 akıllı telefon 9 Mart’ta Hindistan’da satışa çıkıyor - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tipi Hoşuma Gitmedi :D
 


Üst Alt