Xiaomi note 14 pro

Sponsorlu Bağlantılar

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi note 14 pro
Xiaomi note 14 pro da sistem android 15

aynı anda wifi mobil ver simgeleri görünmesini istiyorum wifi görünüyor mobil veri gözükmüyor mobil veriyi nasıl gösteririm bunun için telefoncuya gitmemek için konu actim çok önmli abiler 😄

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye

aynı anda wifi mobil ver simgeleri görünmesini istiyorum wifi görünüyor mobil veri gözükmüyor mobil veriyi nasıl gösteririm bunun için telefoncuya gitmemek için konu actim çok önmli abiler 😄
ayarlar dan oyna bulursun bence
bi 200 kağıt isteyebilir telefoncu
şuyu bozuk buyu bozuk diye
veee 10 saniyede yapar
sanada akşama gel der
keyif gahvesi yapar içer

Notxr

Notxr

Üye

Yok çözümü wifi varsa mobil veriye kontrol panelinden bakabilirsin oda o sağ kısımı alta kaydır wifiyi kapatırsanda gözükür :bilmm

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
Sğl abiler çok yapay zekada bulamadı zaten 😄

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
görünmeme nedeni, mobil açık olursa + wifi telefon mobili askıya alır ve wifi üzerinden devam eder. o yüzden de wifi simgesi çıkar.bazı cihazlarda wifi ile mobili köprülüyor ama simgesi nasıl bilmiyorum.

kaldı kı imkan varsa mobil veri kullanmayın.boşuna radyasyon ve şarjınızı bitirir. wifi en verimli ve en ekonomik çözüm olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

brnykz

Üye
    Konu Sahibi
sgl abi

Dobraokuyucu

Üye
Geliştirici seçeneklerini aç ve resimdeki ayarı bulmaya çalış. Ayar yoksa suçu hyperos e atabilirsin.

Notxr

Notxr

Üye
  • Üzüldüm
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
geliştirici mi şeçenek mı? olsada önermem tekrarlıyorum:

mobil veriyi gereksiz kullanmayın hem şarj,hem batarya hemde sizin ve telefonun sağlığı için iyi birşey değil. yaydığı radyasyon bile artar eder.

Dobraokuyucu

Üye
geliştirici mi şeçenek mı? olsada önermem tekrarlıyorum:

mobil veriyi gereksiz kullanmayın hem şarj,hem batarya hemde sizin ve telefonun sağlığı için iyi birşey değil. yaydığı radyasyon bile artar eder.
Seni zaten yeterince çarpıyor evlerin çatılarına dikilmiş baz istasyonları. Telefonun yaydığı onun yanında solda sıfır
Mesaj birleştirildi:

Madem o kadar umursuyorsun kır at telefonu, ev İnternetini de kapattir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Seni zaten yeterince çarpıyor evlerin çatılarına dikilmiş baz istasyonları. Telefonun yaydığı onun yanında solda sıfır
Mesaj birleştirildi:

Madem o kadar umursuyorsun kır at telefonu, ev İnternetini de kapattir
sadece benimle olsa tabisi kapatayım sorun değil. Sar değerini yüksek aldığın her cihaz baş bölgesinde sıkıntı kanser olmak istersen başka

• Beğen

Dobraokuyucu

Üye
sadece benimle olsa tabisi kapatayım sorun değil. Sar değerini yüksek aldığın her cihaz baş bölgesinde sıkıntı kanser olmak istersen başka
Kanserojen gıdalarla beslenip kanserojen havaya maruz kalıyorsun? Bir telefon mu kaldı seni radyasyondan korkutacak?

• Beğen
Tepkiler: cyborg78 ve 0sıfırcı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kanserojen gıdalarla beslenip kanserojen havaya maruz kalıyorsun? Bir telefon mu kaldı seni radyasyondan korkutacak?
tabisi sar değeri 2.0 üstü cihazlar sıkıntı kafana koyar geceleri uyarsan @0sıfırcı dan önce gidersin

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: cyborg78 ve 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78
Takipçi Satın Al

Üst Alt