ayarlar dan oyna bulursun benceXiaomi note 14 pro da sistem android 15
aynı anda wifi mobil ver simgeleri görünmesini istiyorum wifi görünüyor mobil veri gözükmüyor mobil veriyi nasıl gösteririm bunun için telefoncuya gitmemek için konu actim çok önmli abiler 😄
Yok çözümü wifi varsa mobil veriye kontrol panelinden bakabilirsin oda o sağ kısımı alta kaydır wifiyi kapatırsanda gözükürXiaomi note 14 pro da sistem android 15
aynı anda wifi mobil ver simgeleri görünmesini istiyorum wifi görünüyor mobil veri gözükmüyor mobil veriyi nasıl gösteririm bunun için telefoncuya gitmemek için konu actim çok önmli abiler 😄

o yz bile bulamadıysa yok demektirSğl abiler çok yapay zekada bulamadı zaten 😄
o xiomi de yokGeliştirici seçeneklerini aç ve resimdeki ayarı bulmaya çalış. Ayar yoksa suçu hyperos e atabilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

geliştirici mi şeçenek mı? olsada önermem tekrarlıyorum:o xiomi de yok![]()
Seni zaten yeterince çarpıyor evlerin çatılarına dikilmiş baz istasyonları. Telefonun yaydığı onun yanında solda sıfırgeliştirici mi şeçenek mı? olsada önermem tekrarlıyorum:
mobil veriyi gereksiz kullanmayın hem şarj,hem batarya hemde sizin ve telefonun sağlığı için iyi birşey değil. yaydığı radyasyon bile artar eder.
sadece benimle olsa tabisi kapatayım sorun değil. Sar değerini yüksek aldığın her cihaz baş bölgesinde sıkıntı kanser olmak istersen başkaSeni zaten yeterince çarpıyor evlerin çatılarına dikilmiş baz istasyonları. Telefonun yaydığı onun yanında solda sıfır
Mesaj birleştirildi:
Madem o kadar umursuyorsun kır at telefonu, ev İnternetini de kapattir
Kanserojen gıdalarla beslenip kanserojen havaya maruz kalıyorsun? Bir telefon mu kaldı seni radyasyondan korkutacak?sadece benimle olsa tabisi kapatayım sorun değil. Sar değerini yüksek aldığın her cihaz baş bölgesinde sıkıntı kanser olmak istersen başka
tabisi sar değeri 2.0 üstü cihazlar sıkıntı kafana koyar geceleri uyarsan @0sıfırcı dan önce gidersinKanserojen gıdalarla beslenip kanserojen havaya maruz kalıyorsun? Bir telefon mu kaldı seni radyasyondan korkutacak?
rokete kafa atmaya İrana gidiyorumtabisi sar değeri 2.0 üstü cihazlar sıkıntı kafana koyar geceleri uyarsan @0sıfırcı dan önce gidersin
la git kıyıda balıkları korkuttukları füzelere kafa at ne işin var irandarokete kafa atmaya İrana gidiyorum
kimse benden önce gidemez öte tarafa