teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
5.5" 2k çözünürlüklü ekran, 4Gb Ram, 16Mp 4K kamera, 4x 2.2Ghz 4x 1.8Ghz ve Adreno 530 ile gelecek.
Fan değilde soğutmak için bakır çubuk kullanılıyor.bilgisayarımı 5 e katlar bu telefon bu nedir ya yakında telefonlarada küçük fanlar gelir
Pahalı değil ki o kadar. Yurt dışından getirsen ve kayıt yapsan yine de 1800 liraya ulaşmıyor.PC yi satsam para yetermi bine ya
O amoled ama. Lcd de pixeller köşeli.Note 3 5.7 inç fu ll hd pixelleri sayamıyorum
Bak g2 ve g3 var ekran farkını anlaman imkansız. Sadece aşırı kaliteli video ve resimlerde gerçekten ince ayrıntılar bile belli oluyor 2k da.1-Oppo incelemesi ve fu ll hd ile 2k farkını çıplak gözle göremediklerini söylüyor adamlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2- Lg g3 kullanıcı yorumlarını okudum az önce ve ( 5.5 inç 2k ) 4 saat ekran süresini 3g yi açmazsan alabilirsin diyorlar ve sabah 07 den gece 24.00 e kadar çıkarsın diyenler almasın diyorlar.
3-Ben şahsen sıfır telwfon alıp bir de diğer yan cebimde bir cihaz daha taşımayı kabullenemem . Bu tercih meselesi ama eminim bu genel kanaattir, yani bugün akıllı tel. Kullanıcılarının yüzde kaçı extra pil vs. taşıyor mesela...
Senin gözünde büyüteç mi var luckk.. Piksel canavari. Bu pikselleri 720p 5.5inc ekranda bile göremiyorum.. Benim gözler mi sorunlu acepO amoled ama. Lcd de pixeller köşeli.
Seni engelledim ama tapatalktan yine de mesajın çıkıyor. Bak kardeşim anlaşalim. Allaha yakın bana uzak ol.Senin gözünde büyüteç mi var luckk.. Piksel canavari. Bu pikselleri 720p 5.5inc ekranda bile göremiyorum.. Benim gözler mi sorunlu acep
Hss yavaş gençler[emoji35]Seni engelledim ama tapatalktan yine de mesajın çıkıyor. Bak kardeşim anlaşalim. Allaha yakın bana uzak ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?