Telefon Tavsiyesi Xiaomi Mi5 Fiyat/Performans Canavarı

Sponsorlu Bağlantılar

Xiaomi Mi 5 Alınır mı ? Alınırsa Hangi Rengi ve Hangi siteden almalıyım?

• Alınır

Kullanılan: 9 52.9%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Altın rengi + Silikon kılıf + kırılmaz cam hediyeli 1227 TL n11.com

Kullanılan: 1 5.9%
  • Beyaz rengi + Silikon kılıf + kırılmaz cam hediyeli 1227 TL n11.com

Kullanılan: 2 11.8%
  • Beyaz rengi 1149 TL HepsiBurada.com

Kullanılan: 7 41.2%
  • Altın rengi(rose gold olabilir) 1248 TL HepsiBurada.com

Kullanılan: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
0MG90

0MG90

Üye
redmi note 4 high edition 64gb hafıza , 3gb ram, deka-core işlemci, 4100mAh batarya ve 1149 lira önerir misiniz? mi 5 ten iyi midir?

link
Mi5'te Snapdragon 820 olduğu için fiyatına göre çok uygun. Bu da iyi tabi. Mi5'e göre kasa kalitesi olarak daha iyidir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar açtım 2 gün kullandım harika bir cihaz eşime verdim ben yine 1520 ile devam.kamera özellikleri çok iyi ama çekim kalitesi 1520 nin gerisinde,ama müthiş hızlı ben çok beğendim ilerde android kullanacak olursam kesinlikle alacağım markalardan olacaktır xiaomi.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
telefonu inceleyen kullanan var mı acaba? telefonun performansından şüphen yok ama iç çerçeve canımı sıkıyor. kullanan varsa iç çerçeve gercekten resimlerdeki kadar geniş mi ? çünkü bazı resimlerde daha küçük görünüyor kafam karıstı. bilen gören yoruma yazsın lütfen.
Asla çok şık bir cihaz rahatsız edici hiçbir görüntüsü asla yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Mediatek li xiaomi almayın. Daha doğrusu çoğu firmanın mediatek li cihazını almayın. Birkaç firma dışında mediateki düzgün kullanan firma yok. Note 4 ün birkaç yazılım problemi var. Mi 5 en iyisi şuan. Ve mi 4 ile karşılaştığımız da bile menü de bile hızını farkettiriyor. Çok seri çalışıyor namussuz :D

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20

espheni05

Üye
    Konu Sahibi
Mi 5 en iyi seçenek gibi duruyor fakat sar değeri kafama takıldı. Tek hat kullansak bu değeri düşürebilir miyiz?

lazye

lazye

Üye
sar değeri çift hatta o kadar tek hatta o kadar değil :)

espheni05

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada com dan beyazını(1149tl) almaya karar verdim. Satıcınında hepsiburada olması bana kullanıcı mağazalarından daha güvenilir geldi. Önerebileceğiniz bir site veya bir satıcı var mı?

Düzeltme fiyatı 1099 tl olmuş :)

not: hepsiburada.com dan altın rengini alan var mı acaba? yorumlarda rose gold olduğu belirtiliyordu.

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Hepsiburada com dan beyazını(1149tl) almaya karar verdim. Satıcınında hepsiburada olması bana kullanıcı mağazalarından daha güvenilir geldi. Önerebileceğiniz bir site veya bir satıcı var mı?

not: hepsiburada.com dan altın rengini alan var mı acaba? yorumlarda rose gold olduğu belirtiliyordu.
Altın rengin beyaz dan daha iyi olduğu söyleniyor du. Satıcı olarak tabiki hepsiburada dan şaşmayın

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Ben beyazını bir hafta önce aldım gerçekten harika bir cihaz yapmışlar ama ben androidi sevemedim gitti yine Lumia 1520 ye geri döndüm, cihazıda sahibinden de satılığa çıkardım.tavsiye ederim mi5 çok güzel bir cihaz(android kullanıcısı için)

espheni05

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepsiburada.coma Xiaomi Mi Max gelmiş araştırmaya fırsatım olmadı sizce iyimidir?

ua_mustafa_20

Üye
Mediatek li xiaomi almayın. Daha doğrusu çoğu firmanın mediatek li cihazını almayın. Birkaç firma dışında mediateki düzgün kullanan firma yok. Note 4 ün birkaç yazılım problemi var. Mi 5 en iyisi şuan. Ve mi 4 ile karşılaştığımız da bile menü de bile hızını farkettiriyor. Çok seri çalışıyor namussuz :D
tavsiyelerinle araştırıp mi4 almıştım bi kaç ay oldu
artık başka marka düşünmesi bile ilginç hissettiriyor şaomi maxicep gibidir bir kez bulastin mı ayrılması zor olur :-)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve Esendağlı

Üst Alt