Satılık Xiaomi Mi3 16GB Siyah 900 TL SON...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majestece

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi3 16GB Siyah 900 TL SON...
Cihazlar sıfırdır. Kutuları ve aksesuarları tamdır. Ankara iç elden teslim edilir. Kayıt alıcıya aittir.
Xiaomi mi3 Siyah 16 GB 950 TL
One Plus One Beyaz 16 GB 1150 TL (satıldı)

Son düzenleme:

hus.277

Üye
kardeş ızmirden yazıyorum. 700 tl verebilirim.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Huavei p6 var yaklaşık 7 aylık falan kozmetik olarak temiz zaten ilk aldığım günden beri cüzdanli kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım one plas için ne kadar istersin üstüme

majestece

Üye
    Konu Sahibi
Huavei p6 var yaklaşık 7 aylık falan kozmetik olarak temiz zaten ilk aldığım günden beri cüzdanli kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım one plas için ne kadar istersin üstüme
Takas duşunmıyorum sağolun.

Anil-D

Anil-D

Üye
oneplus 1000 e verirmisin

KayraBey

KayraBey

Üye
64gb oneplus 1.200 lira iken...

• Beğen
Tepkiler: The Pierre

majestece

Üye
    Konu Sahibi
64gb oneplus 1.200 lira iken...
16 ve 64 luğu arasındaki fiyat farkı 45$. 64 luk fiyatları genelde 1250 iken 16 lık fiyatında anormallik yok, dolar 2.3 olmuşken bankalar bunu 2.4 a yakın çevirirken normal. 1200 e satılan 64 luk iyi fiyat, alırsın ordan. Hariçten gazel okumak kolay. Şu fiyatlar yüksek diyenler teklif ettikleri fiyatlardan getirsinler satsınlar da biz de alalım :)Mi3 fiyatı 950 tl olarak guncellenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Mayk29
Fenomenon

Fenomenon

Üye
mi3'e sd kart takılıyor mu?

NextWorld

NextWorld

Üye
Bişe sorcam nerden sipariş ettirebiliriz?
Bi web sitesi falan var mı?

majestece

Üye
    Konu Sahibi
Bişe sorcam nerden sipariş ettirebiliriz?
Bi web sitesi falan var mı?
Yurtdışındaysan istediğin yerden sipariş edebilirsin.Güncel. Son fiyat 900 TL . Takas pazarlık yoktur. Ankara elden teslim.
Teşekkürler

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
telefonun yurtiçi kaydı var mı?

majestece

Üye
    Konu Sahibi
Kayıt alıcıya ait.

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
o zaman fiyatin düşmesi lazım

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
:) birader istersen önce araştır bi kayıt işlemini telin orijinal fiyatı geliş fiyatını falan ona göre sat bence bu durumdan herkes karlı çıkar sonra :D sende alıcıda ok

majestece

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen yukardaki ilk mesajdaki kayıt alıcıya ait yazısını bile okumadan kayıt meselesini soruyorsun :)
Kayıt işlemine karışmadığımı söyledim. Kayıt işleminin nasıl olduğunu bilmediğim anlamını çıkarman enteresan. Telin orijinal fiyatını da geliş fiyatını da biliyorum, karşıdaki mağazadan alıyormuşcasına konuşuyorsun :)

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
yazıya dikkat etmedim :) sitelerde daha ucuza satıyorlar ondan söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt