Xiaomi Mi A2 Lite Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi A2 Lite Root Atma ve TWRP Yükleme
Ülkemizde şuanda 1200 - 1400 Türk Lirası civarında satışta olan Android One kapsamında güncellemeleri en az 18 ay boyunca Google tarafından alacak olan Mi A2 Lite uygun fiyatı ve yazılım desteği ile kısa sürede popüler olan bir Xiaomi modeli olarak karşımıza çıkıyor. Çinli şirketin Android One kapsamında piyasaya sunduğu nadir cihazlar arasında yer alan Xiaomi Mi A2 Lite için sizlere bu yazıda bazı önemli bilgiler vereceğim.

Xiaomi Mi A2 Lite TWRP Yükleme

İşlemlere başlamadan önce telefonda bulunan bütün dosyalarınızın yedeğini alın. Aşağıda yer alan Mi A2 root atma ve Mi A2 twrp yükleme işlemlerinin ardından cihazınızda meydana gelebilecek herhangi bir donanımsal veya yazılımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İlk olarak BURAYA tıklayarak Mi A2 Lite bootloader kilidi açma işlemini yapın. Ayrıca Mi A2 driver dosyalarının ve adb driver dosyalarının bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olun.

Daha sonrasında tıklayarak Mi A2 Lite twrp recovery dosyasını bilgisayarınıza indirin ve herhangi bir klasör içine atarak adını recovery.img yapın. Ardından telefonunuzu kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutun ve telefonu fastboot modunda iken bilgisayara kablo yardımı ile bağlayın. Sonrasında recovery dosyasını indirdiğiniz klasöre girerek orada cmd ( komut yöneticisi ) ekranını açın. İlk olarak
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniye sürecek işlemin ardından Mi A2 Lite twrp yüklenecektir. Daha sonra
Kod:
fastboot reboot recovery
kodunu yazın. Bu sayede telefon twrp modunda açılacaktır.

Xiaomi Mi A2 Lite Root Atma

tıklayarak Mi A2 Lite magisk dosyasını indirin ve direkt olarak telefonunuzun hafızasına atın. Sonrasında twrp modunda telefonu açın ( telefon kapalıyken ses arttırma + güç tuşlarına basılı tutarak ) daha sonra Install ( yükle ) kısmına girerek magisk.zip dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme işleminin ardından telefonunuzu yeniden başlatın. İlk açılış 3-4 dakika sürebilir. Bu sayede Xiaomi Mi A2 Lite root atma işlemi bitmiş olacak. Bu işlemlerin ardından telefonunuz garanti dışı sayılacaktır.
 

DavutHaxor

Üye
Telefonun hafızasına magiski atıyorum fakat üst dizinlere erişemiyorum dahili depolama alanında ise twrp bulmuyor dosyayı
 


Üst Alt