Xiaomi Mi 9 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 9 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme
Xiaomi'nin en güçlü amiral gemisi telefonlarından birisi olarak geçtiğimiz haftalarda duyurulan Mi 9 Pro modeli bildiğiniz üzere 4000 mAh kapasiteli pil ve Snapdragon 855 Plus işlemciyle beraber geliyor. Kutudan direkt olarak Android 10 işletim sistemi üzerinde çalışan MIUI 11 arayüzüyle beraber çıkan cihaz bu yönüyle de kullanıcıları kendisine çekmeyi başarıyor. Şuanda ülkemizde resmi olarak satışa çıkmayan telefonun yakında Türkiye pazarındaki yerini almasını bekliyoruz.

Bu yazıda sizlere Mi 9 Pro root atma ve Mi 9 Pro twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatacağım. Öncelikle işlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Yedeğinizi aldıktan sonra BURAYA tıklayarak Mi 9 Pro bootloader kilidi açma işlemini gerçekleştirin. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

Xiaomi Mi 9 Pro TWRP Yükleme

tıklayın ve Mi 9 Pro twrp dosyasını indirerek adb klasörü içerisine atın ve dosya adını recovery.img olacak şekilde ayarlayın. Sonrasında telefonu kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına basılı tutun ve telefonu fastboot modunda başlatarak kablo ile bilgisayara bağlayın. ADB klasörü içerisinde CMD ekranını açın ( shift + fare sağ tık ) sonrasında ekrana aşağıdaki kodları sırasıyla yazarak enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik işlemin ardından Mi 9 Pro twrp yükleme bitecektir.

Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

Xiaomi Mi 9 Pro Root Atma

Yukarıdaki işlemlerin ardından tıklayın ve Mi 9 Pro root atma için gerekli olan Magisk dosyasını indirerek telefonunuzun içine atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutun ve telefonu twrp recovery modunda açın. Yükle / Install kısmına girerek indirmiş olduğunuz Mi 9 Pro root yani Magisk dosyasını seçerek yükleyin. Yüklemenin ardından telefonunuzu yeniden başlatın. Menüde Magisk uygulamasını görüyorsanız root işlemi başarıyla gerçekleşmiş demektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
ismail

ismail

Üye
Cihaz Curtana yada Joyeuse mi dikkat etmeniz lazım.
 


Üst Alt