Xiaomi Mi 9 Lite Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 9 Lite Root Atma ve TWRP Yükleme
Xiaomi'nin ülkemizde 2500 TL civarında bir fiyat ile satışa sunduğu Mi 9 Lite modeli orta üst seviye cihazlar arasında iyi bir konumda yer alıyor. Gerek donanımı gerekse tasarımıyla ön plana çıkan telefon birçok kişinin dikkatini çekiyor. Dünya genelinde Mi 9 Lite adıyla satışa çıkan cihaz aslında Mi CC9 modeli ile temelde aynı cihaz diyebiliriz. Bu yazımda sizlere Mi 9 Lite root atma ve Mi 9 Lite twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim.

Bu sayede sizde telefonunuz üzerinde dilediğiniz düzenlemeleri kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Öncelikle telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca bu işlemler sonucunda telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben sorumlu değilim. BURAYA tıklayın ve Mi 9 Lite bootloader kilidi açma işlemini gerçekleştirin. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyasını bilgisayarınıza yükleyin.

Xiaomi Mi 9 Lite TWRP Yükleme

tıklayın ve Mi 9 Lite twrp dosyasını indirerek adb klasörü içerisine atın ve dosya adını recovery.img olacak şekilde ayarlayın. Sonra telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot moduna alın ve bilgisayara kablo ile bağlayın. Sonra adb klasörü içerisinde cmd aracını açın ( shift + fare sağ tık ) ardından cmd ekranına aşağıdaki kodları sırasıyla yazın ve enter tuşuna basın. Bu sayede Mi 9 Lite twrp yükleme işlemi başarılı bir şekilde bitecektir.

Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

Xiaomi Mi 9 Lite Root Atma

Yukarıdaki işlemler bittikten sonra tıklayarak Mi 9 Lite root atma için gerekli olan Magisk dosyasını telefonunuza indirin. Telefonu kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp modunda başlatın. Sonrasında Yükle / Install kısmından indirmiş olduğunuz Magisk dosyasını seçerek yükleyin. Bu sayede Mi 9 Lite root işlemi başarıyla bitecektir. Yükleme sonrasında telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Üst Alt