Xiaomi Max akıllı telefon için ilk render görsel geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Max akıllı telefon için ilk render görsel geldi
Çin'in en önemli isimlerinden olan Xiaomi, satış rakamlarını devamlı olarak arttırarak, geçtiğimiz seneyi beşinci sırada kapatırken, bu sene çok daha yüksekleri hedefliyor ve iddialara göre 80 ile 100 milyon arasında akıllı telefon satışı gerçekleştirebilir.



Xiaomi, geçtiğimiz Şubat ayı sonunda düzenlediği etkinlikte yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 5'i sundu ve ayrıca Xiaomi Mi 4S adında bir başka cihaz duyurusu da geldi. Firmanın amiral gemisinin bu sene en çok satan cihazlar arasında yer alması bekleniyor.

Diğer taraftan bir süredir Xiaomi'nin yeni bir başka modeline dair bilgiler geliyor. Bu yeni akıllı telefonun Xiami Max adı ile geleceği kaydedilirken, cihaza ait olduğu iddia edilen ön panel görseli de ortaya çıkmıştı.

Şimdi de yeni cihazın render görseli geldi. Baktığımızda oldukça ince çerçeve yapısı dikkat çekiyor. Firma böylece 6.4" ekrana sahip olacağı kaydedilen cihazın daha küçük boyutlarda gelmesini sağlamayı amaçlıyor.

http://www.maxicep.com/cin-merkezli...ci-ceyrekte-rekor-akilli-telefon-satisi-geldi
Ön taraft ayrıca fiziksel Home tuşu da yer alıyor ve bu tuşa entegre parmak izi tarayıcısının da yer aldığını söyleyebiliriz. Arka kısımda sol üst kısımda kamera ve yanında da Dual LED flaş yer alıyor.

Ayrıca Xiaomi'nin bu yeni akıllı telefonun 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB sistem belleği gibi donanım özellikleri içerecek.

Xiaomi Max akıllı telefon için ilk render görsel geldi
 


Üst Alt