XBOX Puanlar Nasıl Harcanıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
XBOX Puanlar Nasıl Harcanıyor ?
Arkadaşlar oyunlardaki başarımızdan dolayı kazandığımız puanları nasıl harcarız ben bulamadım.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
harcanmıyor

alical33

alical33

Üye
ne işe yarıyor ki o puanlar ?

sameet33

sameet33

Üye
Gamepointler harcanmaz

Aslanleo75

Üye
Nasıl Harcanmaz Harcanır Kardeşim;
Oyunları Açarsın Sola Kaydırırsın Ordan Xbox'a Geçersin Sol Alttaki Elbise Butonuna Basarsın Mağazadan Xbox Uygulamalarını İndirirsin Tekrar Giysi Butonuna Basarsın Kategorilerden Ne Alcağını Seçersin Artık Giysimi Alırsın Yeni Animasyon Hareketlerimi Alırsın Orası Sana Kalmış

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Harcanmıyor

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Oyunları Açarsın Sola Kaydırırsın Ordan Xbox'a Geçersin Sol Alttaki Elbise Butonuna Basarsın Mağazadan Xbox Uygulamalarını İndirirsin Tekrar Giysi Butonuna Basarsın Kategorilerden Ne Alcağını Seçersin Artık Giysimi Alırsın Yeni Animasyon Hareketlerimi Alırsın Orası Sana Kalmış

bende öyle sanıyorum oyunlarda kazandıkların ayrı elbise satın almak için kullandığın puan ayrı ben ıron man zırhı alacaktım karaktere ama iki puan ayrıymış

KacakMazot

KacakMazot

Üye
eger xbox puanlari harcanmiyorsa :kotu:

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
harcanıyor ya mağazadan bişeyler satın alıyosun xbox mağazasından

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım Gold üyelikte o tür avantajlar var.
Normal üyelikte bazı kısıtlamalar olabilir. :hmmm

sameet33

sameet33

Üye
o senin dediğin Microsoft Point, gamepoint değil. Başarımlardan kazanılan puanlar rep gibi birşey. Mağazadan elbise animasyon tarzı şeyler Microsoft kredisi ile alınıyor, yanlış bilgilendirmeyelim..

Üst Alt