XBox Oyun Hesaplarımız

Sponsorlu Bağlantılar

korsan638

korsan638

Üye
arkadaslar player577171636 Nick bana ait haberiniz olsun...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Zaferozkan
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

yeminli06

yeminli06

Üye
Benim ad: Emre Arslan Eklermisin dostum :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Bu arada ben formatladım telefonu. Xbox hesabım kapandı. En kısa zamanda yenisi alırsam söylerim. :)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ben formatladım telefonu. Xbox hesabım kapandı. En kısa zamanda yenisi alırsam söylerim. :)

format attığında microsoft hesabınla tekrar giriş yaptığında xbox hesabınlada giriş yapmış oluyorsun. yani aynı hesapla giriş yaptıysan xbox'a birşey olmaz fakat yeni hesapla giriş yaptıysan gider :D

Placebo-

Placebo-

Üye

format attığında microsoft hesabınla tekrar giriş yaptığında xbox hesabınlada giriş yapmış oluyorsun. yani aynı hesapla giriş yaptıysan xbox'a birşey olmaz fakat yeni hesapla giriş yaptıysan gider :D

Yeni hesap aldım işte. :) Fakat isim felan bişi girmedim. Duruyor öyle. :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
nerden bakıyoruz bu nick veya isme

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
nerden bakıyoruz bu nick veya isme

oyunlara girip xbox live sekmesine geç. sekmede Xboxlive yazısının altındaki nickin onun altındaki ismin onun altındakide xbox live oyunlarındaki başarılarının toplamı oluyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

oyunlara girip xbox live sekmesine geç. sekmede Xboxlive yazısının altındaki nickin onun altındaki ismin onun altındakide xbox live oyunlarındaki başarılarının toplamı oluyor
isim denizhan da ben bu nicki seçmedim kendi mi veriyor?
funkyporpoise3

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
isim denizhan da ben bu nicki seçmedim kendi mi veriyor?
funkyporpoise3

normalde kendi verdiği playerxx ile başlıyor seninkini kendin yapmış olmalısın. belki telefonu almadan xbox.com dan falan yapmışsındır :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Benim adım da pirenuri

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Xbox oyunlarında arkadaşlıkta hediye göndermede angry birds içinde geçerlimi bu angry birds uzmanlık alanımda

omerk88

omerk88

Üye
Kardeş benim nick
omerk88

Üst Alt