aegeantr
Üye
servis mesajları inaktif ondan olabilir milinki direk web browsera yazmayı deneseniz?
ya da internet ağına bağlandıktan sonra linki açmayı deneyin çalışacaktır.
malesef şimdi denedim olmadı üzgünüm ama senin fw de çöpe gitti benim için . ama bu sorunu halledebilirsen kullanmayı isterim.servis mesajları inaktif ondan olabilir mi
servis mesajları inaktif ondan olabilir mi
--------------- Ekleme ---------------
malesef şimdi denedim olmadı üzgünüm ama senin fw de çöpe gitti benim için . ama bu sorunu halledebilirsen kullanmayı isterim.
ciddi olamassın inanki senin fw yi yükledim ve iscep için gelen servismesajı linkini indiremedim hatta mesajıu bile açamadım . sonra faih arkadaşımızın fw yi yükledim onda bi sorun olmadı . inan bana kullanan biri olarak yazılımında söylediğim gibi bi sorun var hatta ayarlarda servis mesajı ayarlarına giremedim bile. ister inan ister inanmailginç bi sorun? gerçekten düzeltilecek bi nokta göremiyorum.
ciddi olamassın inanki senin fw yi yükledim ve iscep için gelen servismesajı linkini indiremedim hatta mesajıu bile açamadım . sonra faih arkadaşımızın fw yi yükledim onda bi sorun olmadı . inan bana kullanan biri olarak yazılımında söylediğim gibi bi sorun var hatta ayarlarda servis mesajı ayarlarına giremedim bile. ister inan ister inanma
Hocam kurulum başarıcı ve gayet hızlı ancak bende PhoneTorch gelmedi.
Tekrar yüklemeye çalıştığımda dahili uyguluma değiştirilemez gibi birşey diyor. Nasıl aktif hale getirebilirim.
Sorun giderilmiştir.Yeni link ilk mesajdadır.servis mesajları inaktif ondan olabilir mi
--------------- Ekleme ---------------
malesef şimdi denedim olmadı üzgünüm ama senin fw de çöpe gitti benim için . ama bu sorunu halledebilirsen kullanmayı isterim.
istekleriniz doğrultusunda sürüm günellenmiştir.Umarım memnun kalırsınız...saol güzel paylasım olmus ama eskiklerini belirteyim internete bağlanırken wirelesı sormuyor o olmamıs seçim yaptırmıyor direk alarm kapanmıyor alarm calarken tus kilidi acılmıyor mecburen kırmızı tus ile erteleme yapılıyor kamera kalitesi v50 de sanki daha iyi gibiydi simdilik gördüğüm eksiklikler bunlar
ekstra programlar çıkarıldı....Modifiyeniz için tebrikler, yine güzel, diller içerisinde sadece Türkçe ve İngilizce kalması harika,
görüş ve önerilerinizi bildirin dediğiniz için şahsi (vurguluyorum şahsi) görüşüme göre, uygulamalarda
UYGULAMALAR:
- Rom Patcher+
- AppUidViewer
- Screensnap
- Nokia File Browser
- PhoNetInfo
- RAMblow TR
- PhoneTorch
- AutoInstaller
- Winrar TR
- Killme TR
yazmışsınız, bu kadar uygulamayı koymak yerine phonetinfo ile Ramblow haricindekilerin konması sadeliği bozmuş gibi geldi. çünkü bu kadar programın otomatik yüklenmesi yerine, ya hiç olmamalı otomatik yüklenen veya bir veya en fazla 2 tane olabilirdi. kullanıcı istediği programı kendi atabilir, zaten hackli modifiye olduğundan yazılım atmada sorun olmayacaktır, Otomatik yüklenen program sayısını minimuma indirirseniz daha harika bir modifiye olacağına eminim. anlayış ve hoşgörünüz için teşekkürler ve emeğinizden dolayı gerçekten tebrik ederim.
jaf ı açtığımda ERROR: Not supported Windows version hatasını alıyorum araştırdım yabancı forumlardada bu sorunla karşılaşan var windows 7 ye uyumlu bi versionu varmı bu programın?
1.windows 7 kullanıyorsan uyumluluktan windows xp ye al ya da yönetici olarak çalıştırmayı dene.Kardeşş olmuyoo not...fount yazısıı çıkıyorr senin dediğin dosyayıdaa indirdimm siysem 32 yey apıştırdımm amaa yinedee aynnıı hatayıı weriyoo ltf yardımm edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?