@RockFord Fosgate
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>ya arkadaslar bu SAPPHIRE X850XT lerın fıyatı ne zamn duser +hangı sevıyelere duser???almayı dusunuyorum ama su an cok pahalı ve dusmesını beklıyorum [/b][/quote]
şu anki fiyatının altına düşmez zaten bulmak zorlaştı. daha düşeceğini zannetmiyorum ancak 250$ fiyatlı ürün seçenekleri artacakmış. Bide X1800GTO lar gelecekmiş deniliyor.
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Mar 10 2006, 11:15 PM) [post=294814]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
baba bnde zaten Fireblade war anlatamıyorum galıbaa:!!

[/b][/quote]
RockFord Fosgate gül gibi kartın var daha ne istiyorsun...
Boşuna değiştirmeye falan yeltenme bu kart seeni en az 1 yıl idare eder 1 yıl sonrada x1900xtx alırsın olur biter.
@volo
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>bu kartı tavsiye etmiyorum rockford.kullanan bi arkadaşım vardı ve hiç memnun diildi.sana X800GTO2 yada GTO fireblade yakışır.fiyatları da bundan biraz daa düşük.ayrıca fireblade alırsan birde thermaltake giant 3 soğutucu takıp overlock yaptın mı uçarsın valla[/b][/quote]
arkadaşım GTO2 dediğin kartta zaten X850 chipi var. Ancak GTO2 ler X850XT lerden daha düşük hızlarda çalışması için ayarlanmış (X800 XL biosu yüklü GPU:400mhz MEMORY:980mhz).
Bu sebebten dolayı GTO2 lerin X850XT lerden fazla performans vermesi mümkün değil hız arttırımı yapmadan.Hele GTO lar hiç yetişemez onlar 12 pipe olduklarından -4 pipe ile başlıyorlar zaten yarışa.