Steve Wozniak, şu anda akıllı saatlerin ilgi çekici olmadığını düşünüyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Steve Wozniak, şu anda akıllı saatlerin ilgi çekici olmadığını düşünüyor
Steve Wozniak, Apple Watch da dahil olmak üzere akıllı saatlerin satın almaya değmediğini düşünüyor.



Giyilebilir cihazlar hakkında bir çok kez sizlere haberler sunuyoruz. Özellikle Apple, Samsung, LG, Sony, Motorola gibi akıllı telefon üreticisi firmaların sunduuğu akıllı saatler büyük ilgi görürken, ayrıca sayısız donanım üreticisi tarafından da akıllı saatler pazara sunulmakta.



Teknoloji dünyasının lider isimlerinden olan Apple, geçtiğimiz sene ilk akıllı saati Apple Watch ile pazara giriş yapmıştı. Apple iPhone akıllı telefonlarının avantajını kullanan firma, 2015'i satış rakamları açısından da lider olarak kapatmasını da bilmişti.

Firma gelen bilgilere göre bu sene içerisinde ise ikinci nesil akıllı saati Apple Watch 2'yi sunabilir. İddialara göre daha ince yapı ile gelmesi beklenen bu yeni cihaz, donanım olarak da çok fazla sıçrama içermeyecek.

Apple'ın kurucularından birisi olan Steve Wozniak, her ne kadar firmadan ayrılalı çok olsa da yine dfe söyledikleri ile teknoloji meraklılarının ilgisini çekmeyi başarırken, şimdi de akıllı saatlere dair düşüncelerini paylaştı.

Steve Wozniak, cihazları oldukça fazla ilgi gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden bir isim, ancak akılllı saatlere ise ilgi duymuyor. Yaptığı açıklamada akıllı saatleri satın almanın hayatına extra kayda değer yenilikler getirmeyeceği belirtiyor. Ayrıca Apple Watch'ı da bu kapsamda ele alarak, bu cihazın da sunduğu özelliklere göre pahalı olduğunu belirteliyor.

Wozniak, akıllı saatlerin satın alacak kadar ilgisini çekmediğini de kaydetmekte.

Steve Wozniak, şu anda akıllı saatleri ilgi çekici olmadığını düşünüyor
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşım almış 1-2 saat taktım sadece ilk başta yeni bir şey gibi geldiği için kurcalıyorsunuz ama onun haricinde ileride unutuluyor. Sensörler dışında gereksiz buluyorum sadece saati göstermeye yarıyor bir de arayan olursa kim aradığını gösterir.
 


Üst Alt