X6 VS N97 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cr4n1um

cr4n1um

Üye
HTC Desire al bence :D

OğuzcanAbi

Üye

htc desire bu da pahalıdır bu

Crica31

Üye
n97 mini al:)

^^Positive^^

Üye
n97 mini kötü.. x6 al o zmn..

mawoix

mawoix

Üye
kapasitif ekranın ötesi yok.. kapasitif ekrana alıştıktan sonra cihazın normal tuşlarına basmak bile zor geliyor.. ben bazen x6 kullanırken keşke menü vs tuşlarıda dokunmatik olsaydı diyorum.. x6da ki kapasitif ekran sayesinde cihazın dokunmatiği algılaması için hiçbir basınca gerek yok.. parmağını ekrana hafif dokundur yeter.. nokia' nın x6 dışındaki tüm dokunmatik cihazları (n8 çıkmadı onu saymıyorum) resistive ekrana sahiptir.. resistive ekranlarda basınca ihtiyaç duyar.. kullanışlı olmuyor resistive.. X6 kullanıcısı ve N97 ve 5800 test etmiş biri olarak konuşuyorum..

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bencede n97(normal olanı)tartışılmaz bile

Evilblood

Evilblood

Üye
Bence N97 Mini al daha mantıklı

Gizemli Qızz

Üye
Bence x6 alın süper bi cihaz kullanıyorum mükemmel

Anußis

Anußis

Üye
tabiki X6 Al bu telefon kadar multimedialı baska nokia yok der geçerim. Ayrıca kasa açıklı sıfır sana birde foto çekeyim al kasanın parçaları bir birine çok yapışık kare oldugu için sorun cıkarmaz ...Hem bi süre sonra N97 kızagı gevşeyecek.

Resimler kendi çekimimdir kasa açıklıgı falan yok e zaten bazı ürünlerdede sorun olabilir her telefon 4.4lük olacak diye birşey yok zaten alırken bakarsın ;)

Utku

Utku

Üye
hava atacaksan n97

metal12345

Üye
son sistem nokla n97 miniiiiiiiii başka yok :off:

JayJayyy

Üye
x6 derim.

SavinMe

SavinMe

Üye
ya bu x6'nın tipi felan kullanısı daha kolay gelio bana ben olsam x6 derdim :) tabi n97'ye de söz yok ama görünüs olarak sanki x6 daha güzel =) özelik olarak bilmem..

SilentOne

SilentOne

Üye
n97 mini siyah al fena karızma var telde

delicoban03

Üye
bende x6 kullanıyorum dünyanın tek yonga seti kullanılan telefono aynı zamanda nokıanın ilk kapasitive ekranlı telefonu ekranın ön cam yan tarafları metel ses kalitesi nokyanın hangini getirirsen getir bas ve tiz sesler birbirine orantılı x 6 tıyı kullalan ondan sonra n97 veya 5800 kullan aradaki dokunmatik hassasiyetini kendin görüceksin men bunu açıkca gördüm ful jarj ile 35 saat müzük dinleye bilirsin ayrıca ovi müzikte 5 bin tane müzik seni bekliyo olucaak ben 7 aydır x 6 kullanıyorum ekranında bi çizik dahi yok ama n97 v benzeri teller ekranı sanki zımparalamış gibi oluyo sürekli koruyucu yaptırman gerek bence x 6 umarım yeterli gelir aradaki fark kılavye tuşlu kılavye yerine dokunmatik bi kılavye daha iyi bence

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
x6...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt