x6 şebeke hafıza kartı-bluetooth şarj ölçme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
x6 şebeke hafıza kartı-bluetooth şarj ölçme sorunu
x6 düşürdüm ekran dokunmatik kırıldı yaptırdım ve şebeke hafıza kartı-bluetooth şarj ölçme sorunu cıktı bluetooth hiç calışmıyor aynı şekilde hazıfa kartı şebeke gidip geliyor arada bi bataryayı yeni degiştim orj şarj takıyom doluyo kapatıyom telefonu tekrar acıyom bidaha takıyom yine şarj oluyo ne yapcam bilmiyorum yardım edin :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
x6 düşürdüm ekran dokunmatik kırıldı yaptırdım ve şebeke hafıza kartı-bluetooth şarj ölçme sorunu cıktı bluetooth hiç calışmıyor aynı şekilde hazıfa kartı şebeke gidip geliyor arada bi bataryayı yeni degiştim orj şarj takıyom doluyo kapatıyom telefonu tekrar acıyom bidaha takıyom yine şarj oluyo ne yapcam bilmiyorum yardım edin :(

telefoncuya götür :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Büyük marifet nerden düstü bu gökdelenden falan mı?
Telefonu düzgün bi servise ver derdini tam anlat onlara.Sarj ölçme sorunu falan degil telefonda kısa devre olabilir.
Sarjı çabuk bitirir..

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Büyük marifet nerden düstü bu gökdelenden falan mı?
Telefonu düzgün bi servise ver derdini tam anlat onlara.Sarj ölçme sorunu falan degil telefonda kısa devre olabilir.
Sarjı çabuk bitirir..

şebeke o 100% olma ihtimali yokmu gidip geliyo

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sebeke de sorun varsa o da sarjı çabuk bitirir ama anlattıgın gibi hemen bitmez.
Sebeke tararken sarjı hızlı tüketir yinede normal kullanımın yarısı kadar gider en az.

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
ya şarj 1.5 gün gidiyo ama doldu şarj okey kapat tlf ac tak şarja bidaha doluyor 15 dakika bidaha kapat bidaha doluyor bidaha kapat böyle 5 kere yapıyom ama hiçbirinde kapatıp actıktan sonra batarya dolu demedi şebeke % 100 olurmu bu arada

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefoncuya götür anlat durumu :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sarjı dolduruyosun,telefonu kapatıyosun açıyosun ve tekrar sarja taktıgında batarya dolu demesini mi istiyosun :D
Sebeke sorunuda hallolur merak etme :)

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle olmasını istiyorum masraf ne kadar cıkar hepsi

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Öyle olur mu hiç arkadasım telefon açılıp kapanırken sarjı tüketir haliyle taktıgında tekrar sarj olur.
İlk defa böyle birsey isteyen birisini gördüm :d:

----------Eklendi @ 16:49:13 ---------- Yazıldı @ 16:48:33 ----------

Masraf hakkında bisey söyleyemem tam hasarı bilmiyorum :D

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
nası yani :D ee şebeke ya olmasa 700tl telefonu çöpe mi atıcam :(

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Hocam at demedim git bi göster sunu servise yav olur korkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...