x6 multitouch özelliği?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
x6 multitouch özelliği?
arkadaşlar x6'ya modlama yaparak multitouch özelliği eklenebilir mi? :hmmm

mıttık

Üye
bunu yapabilmen için dokunmatik panelin bunu desteklemesi gerekir multitouch tamamen yazılımsal değildir yani

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
bunu yapabilmen için dokunmatik panelin bunu desteklemesi gerekir multitouch tamamen yazılımsal değildir yani

ya kinetik ekran yapılıyorsa multitouch özelliğinnde eklenmesi gerekmiyo mu allah askına ya? :off:

ModderFurkan

Üye
ya bilmiyorsanız konuşmayın.x6'nın ekranı kapasitif yani multitouch destekler ama symbian 5th yazılımı multitouch desteklemiyor.Dokunmatik paneli destekler..ilk yorum atan arkadaş ismini görmedim ama git bi araştır gel :oke:

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
ya bilmiyorsanız konuşmayın.x6'nın ekranı kapasitif yani multitouch destekler ama symbian 5th yazılımı multitouch desteklemiyor.Dokunmatik paneli destekler..ilk yorum atan arkadaş ismini görmedim ama git bi araştır gel :oke:

yani olur mu diyon dostum? :hmmm

hakanLp07

hakanLp07

Üye
telefonun özelliklerinde yazıyormu yazmıyorsa böyle bir gizli özellik olmaz... v5 in dışına nasl çıkıcaksnda kullanıcaksn :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
telefonun özelliklerinde yazıyormu yazmıyorsa böyle bir gizli özellik olmaz... v5 in dışına nasl çıkıcaksnda kullanıcaksn :D

x6 da kapasitif ekran var bnce bu özellik eklenebilir...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu özellik eklenebilir de s60v5 işletim sisteminde böyle bi özellik yok.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

ModderFurkan

Üye
yukarda gerekenler anlattım emme.. :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...