Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X6 İçin C6 FW İsteyenler Buraya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErdemBütün
Üye
Konu Sahibi
X6 İçin C6 FW İsteyenler Buraya
Arkadaşlar sitede X6 kullanıcısı çok, fakat herkes sesini farklı konularda duyurmaya çalışıyor. Tek bi konuda buluşup FW geliştiricilerine sesimizi duyuralım.
bende de x6 var ama dediğin FW nedir ne işe yarar anlatırmısın
güzel bişeyde bende isterim
yusfcuk
Üye
Doğru söylüyorsun biri bu konuya el atmalı biz beceremiyoruz
bayce
Üye
bende varımmm
khytr89
Üye
ha ha ellerinde 5800 dan 2 katı daha pahalı tel var ama bi halt olmuyo ya da ilgilenen yok. o da güzel :P . şaka tabiki. umarım geliştiren birileri çıkar
hayr16
Üye
5800 gibi piyasa cok olan telefona tabiki FW yapılır. elini sallasan 5800
neyse biz sadece kullanıcıyız
webgezgin
Üye
bende varım fw isteriz mümkünse seste düzenleme olsa hiç fena olmaz
SilentOne
Üye
tmm hepbereber toplanın fw yapın beyler
khytr89
Üye
herşeyi elalemden beklemeyin. kurun bi grup yapmaya çalışın. eminimki sizin telefonda widgetler daha güzel duracaktır.
benim telefon 5800. sitenin en işlek mekanı 5800 cfw leri .
Tamam kabul ediyorum biraz değil baya karışık yapmak ama işi çabuk kavramak var bi de ben çakamadım yazılımlardan bi grup kurarsanız güzel bişeyler ortaya çıkabilir. neticede cfw beklediğiniz kişide bi insan. onda olan sende de var yeterki çalıştırmayı bil. benim derslerden dolayı fwlere kafa yoracak dermanım kalmadı. topluyum durumu 5800 ın baba fw sini çıkarıcam
hamit demiri
Üye
x6 için tv msn varmı
delicoban03
Üye
bende varım fw ye keşke x 6 donanımı müsayit olsada maemo5 yüklesek o zaman telefon değiştirmeye gerek kalmaz
ya sizin telefonunda sağ tarafında açıklık ve sağ üst köşesinde içinde tozlanma var mı 6 al olmadı alalı deli oldum ya
winstonsmith
Üye
hadi ya daha çıkmadımı??
oguzhan.ozer
Üye
evet arkadaşlar x6 kullanıcıları için yeni bi sayfa açıldı bende telefonumda c6 nın yazılımını görmek istiyorum ama gel gelelim versiyon v31 biraz bu işten anlasam direk başlicam yapmaya ama hiç bilgim yok bende bekliyorum malesef