x6 Hakkında 2 Soru ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkuaz_1157

Üye
    Konu Sahibi
x6 Hakkında 2 Soru ??
arkadaşlar yeni x6 aldım ama telefonum 0.facebook a girmiyor.. "" üzgünüz 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz."" diyor ne yapmam gerekiyor :S
2.si ise gprs i kullandıgımda kontörüm gidiyor ama x6 kullanan bazı arkadaşlarım ücretsiz kullanıyorlar gprs i benim de ücretsiz kullanmam için ne yapmam gerekiyor..??
cevaplarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar şunuda ekleyim hattım avea
ayrıca gprs ye her girişimde ücret gidiyor demiştim bu ücret hep 20 kuruş oluyor..

serhat_002

serhat_002

Üye
facebook hakkında bi bilgim yok.... ama bende avea mağduruyum diğer operatörlerde böyle bi sorun yok sadece avea da var yapacak bişli yok sanırım... hattını değiştir dicem oda senin tercihin tabi...

nofeartx

Üye
kardesım onun ayari war söyleyeyim ayarlar-telefon-uygulama ayarlari-konumlama-konumlama yontemleri
orda sadece tumlesık gps ısartlı olcak sonra knt gıtmez

serhat_002

serhat_002

Üye
kardesım onun ayari war söyleyeyim ayarlar-telefon-uygulama ayarlari-konumlama-konumlama yontemleri
orda sadece tumlesık gps ısartlı olcak sonra knt gıtmez

söylediğin ayarları daha önceden yapmıştım ve yine de tl gidiyo:vur ama hala girmiyo bu uygulama başka operatörler tafından kullanılıyor felan diyor...

nofeartx

Üye
afedersn oncekı verdıgımde yanlıs vermsıtım sımdı dogrusunu verım benım hattımda avea.ayarladım ben bunu menu ayarlar telefon uygulama ayarlari konumlama konumlama yonetımlerı sadece yardımlı gps secılı olucak bide konumlama sunucusu kapalı olucak bu ısını gorur merak etme oncekını yanlıs yazdım k bakma

Türe

Türe

Üye
dostum 0.facebook a bağlanmak için 0.facebook.com yaz ve avea wap gprs bağlantısını seç hepsi bu :oke:

tatlı cadıı

Üye
benim telefonumdadaa güvenlik kodu yok ne yapabilirim?

silver021

silver021

Üye
Ahahah gps ayarlariyla bunun ne ilgisi var yahu =d bu sorun benimde basima geldi. arkadasim internet tercihinde ayarlar bölümünde kullanilan ayarlarin isp değilde gprs olmasi gerekmekte. gprs ayarladiktan sonra senden ücret cekmeden facebookuna rahatlikla girebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt