X6 16gb v20.0.005 HACK

Konu Sahibi
X6 16gb v20.0.005 HACK
orjinaldir sadece hack yerleştirilmiştir.format atsanız bile hack silinmez.
flashtan sonra E:/Patches klasörü oluşturup patchleri oraya atınız.
flash işlemi için forumdaki hack konularından yardım alın.

E:/Patches:

değiştireceğiniz rofs dosyası:

Tepkiler: By Y@VUZ, taylan_1, alican_kirac33 ve 2 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

Emeğine sağlık teşekkür ederiz güzel ve faydalı paylaşım deneyim sonuçu yazarım

kenzen

Üye
helal olsun arkadaşlar forum inanılmaz hızlı

t-slim

Üye
Merhaba paylaşım için teşekkürler yeni 1 x6 16gb aldım ve kıramadım bir türlü.Bu başlık altında görünce sevindim ama rofs dosyaları ile ilgili bir bir bilgim yok.Gerekli dökümanlar ve işlemler sırası ile nedir.(Kullandığım İşletim sistemi Windows 7 )

akabrahm

Üye

Merhaba Arkadaşım,gerekli işlemler 5800 veya N97 deki işlem sırası ile aynı gerekli bilgileri diğer modifiye edilmiş sistemlerin hack işlem sıralarını bir gözden geçir,
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-tr-8hs-en-iyi-modifiyeli-yazilim-358682.html
bu verdiğim link bana çok yardımcı olmuştu bi bakmanda fayda var

Konu Sahibi
dosyayı eksik vermişim tekrar indirip flahslayın ve ayrıca hackleyenler teşekkür butonuna basmayı unutmasın.

t-slim

Üye
İlginiz için teşekkürler.Deneyip haber vereceğim.

ibrdd

Üye
Ya deneyen yok mu:S

hasseki

Üye
arkadaslar bu programi deneyen varsa lutfen calisip calismadigi hakkinda bir bilgi versin ben x6 16gb telofonumu 3 haftadan beri hacklemeye calisiyorum fakat henuz hackleyemedim kanu hakkinda bilgi verecek olan arkadaslara simdiden tesekurler

--------------- Ekleme ---------------

Link olu diyo tekrar upload edermisin lutfen?

alpereno

Üye
ya nasıl hacklicez telefonu adım adım anlatırsanız yada resimli anlatırsanız daha kolay olur teşekkürler çok karışık işmiş yaw

gerçekten resimli anlatım olsaydı çok daha iyi olurdu

mancukya

Üye
Her firmware icin size ayrimi anlatacaklar okumak cokmu zor ?

jaf ile aticaksiniz resimli vidyolu aciklamalari mevcut zaten birazda okuyun ve arkadasin emegine saygili olun

BariSCiL

Üye
Link Ölmüş. Günceller misiniz?