X5 ısınma ve şarj problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|Android|

|Android|

Üye
    Konu Sahibi
X5 ısınma ve şarj problemi
Telefon şarj olurken çok ısınıyor, şarj geç doluyor ve çabuk bitiyor ? Telefonu orjinal şarj aletiyle orjinal bataryasını şarj ediyorum. Telefonda widget yok, tema yok, ekran parlaklığı otomatikte, telefonu kasacak hiçbir şey yok, oyun açık değil ama sanki açıkmış gibi şarj gidiyor. Kaç gündür telefonu kullanamıyorum. Durduk yere şarjı bitiyor. Ayrıca pc telefonu görmüyor. USB aygıtı tanınmadı diyor. Micro USB portundan şüpheleniyorum telefonun. Acaba ne yapabilirim ? Garantiye göndermeli miyim ? Sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum. Bu sorun Cuma günü başladı.
Telefon: Huawei IDEOS X5

----------Eklendi @ 15:55:16 ---------- Yazıldı @ 13:58:12 ----------

cevap yok mu ?

PriZm

PriZm

Üye
Sen başka bir konu daha amıştın ondada benzer sorunlar yazmıştın.

bence sen en iyisi telefonu garantiye ver belliki donanım veya yazılım ile ilgili birşey var:|

nalcam22

nalcam22

Üye
şarj olurken kullanırsan ısınır
Öbür proglemler için servise ver

|Android|

|Android|

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

muscler

muscler

Üye
batarya kullanımında anormal bi program varmı %35'lerde falan ?

estorak

estorak

Üye
Garanti de sorunludur kesin Huawei sonuçta .p

baranselona

baranselona

Üye
:ehe bendede %100 android kullnıyor bu normal zaten başka hiçbişey çalışmayıp android çalışıyosa doğal olarak %100 ünü android kullanır zaten.. başka programlar çalışırkende ona göre dağıtım yapılır zaten...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
usb portunda sorun varmıdır bilmiyorum ama arkada çalışan uygulamaları kapatmalısın advanced task killer yükle.

zehir86

Üye
merhaba arkadaşlar. ben de ideos x5 aldım şuna kadar bahsedilen sorunlardan hiç birini yaşamadım.
benim çözemediğim bi bi sorun var onu size sormak istiyorum. şimdiden teşekkürler.
telefonla laptop arasında bluetooth bağlantısını gerçekleştiriyorum. laptoptan gönderi yapabiliyorum ama telefondan laptopa göndermeyi seçtiğimde ilerleme durumu yarıya geldiğinde iptal ediliyor bu neden olabilir bilginiz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt