kusura bakma akıncıları yemiyoruz :) - - - eklendi - - - noldu len duygulandim :(
iyavuzoz Üye kabız civciv' Alıntı: kusura bakma akıncıları yemiyoruz - - - eklendi - - - noldu len Genişletmek için tıkla ... duygulandim
kabız civciv' Alıntı: kusura bakma akıncıları yemiyoruz - - - eklendi - - - noldu len Genişletmek için tıkla ... duygulandim
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Kim üzdü la seni Genişletmek için tıkla ... Hiç kimse abi. Yaviz duygulanmış. Ona eşlik ediyordum.
Tahir' Alıntı: Kim üzdü la seni Genişletmek için tıkla ... Hiç kimse abi. Yaviz duygulanmış. Ona eşlik ediyordum.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: piçakçı yavuz mu Genişletmek için tıkla ... Evet piçakçi yaviz
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Bizim orda kıymayı da bunla yaparlar adamı da bunla keserler Genişletmek için tıkla ... Bizim orada buna gerek yok. Sözlerimiz kılıçtan keskindir.
x-scarface' Alıntı: Bizim orda kıymayı da bunla yaparlar adamı da bunla keserler Genişletmek için tıkla ... Bizim orada buna gerek yok. Sözlerimiz kılıçtan keskindir.
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bizim orada buna gerek yok. Sözlerimiz kılıçtan keskindir. Genişletmek için tıkla ... Dilini keserlerse söyleyecek söz bulaman
Kabız Civciv' Alıntı: Bizim orada buna gerek yok. Sözlerimiz kılıçtan keskindir. Genişletmek için tıkla ... Dilini keserlerse söyleyecek söz bulaman
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Dilini keserlerse söyleyecek söz bulaman Genişletmek için tıkla ... ben de yazarım... unutma söz uçar yazı kalır. silgi kullanırsan yazı silinir. Allah Allah
x-scarface' Alıntı: Dilini keserlerse söyleyecek söz bulaman Genişletmek için tıkla ... ben de yazarım... unutma söz uçar yazı kalır. silgi kullanırsan yazı silinir. Allah Allah
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: ben de yazarım... unutma söz uçar yazı kalır. silgi kullanırsan yazı silinir. Allah Allah Genişletmek için tıkla ... Ellerini keserlerse de yazaman
Kabız Civciv' Alıntı: ben de yazarım... unutma söz uçar yazı kalır. silgi kullanırsan yazı silinir. Allah Allah Genişletmek için tıkla ... Ellerini keserlerse de yazaman
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Ellerini keserlerse de yazaman Genişletmek için tıkla ... Beddua ederim. Benficaya beddua ettim. Adamlar hiçbir kupa alamadılar.
x-scarface' Alıntı: Ellerini keserlerse de yazaman Genişletmek için tıkla ... Beddua ederim. Benficaya beddua ettim. Adamlar hiçbir kupa alamadılar.
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Beddua ederim. Benficaya beddua ettim. Adamlar hiçbir kupa alamadılar. Genişletmek için tıkla ... Bedduanı da keserlerse..
Kabız Civciv' Alıntı: Beddua ederim. Benficaya beddua ettim. Adamlar hiçbir kupa alamadılar. Genişletmek için tıkla ... Bedduanı da keserlerse..
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Bedduanı da keserlerse.. Genişletmek için tıkla ... Doğru ya bunu hiç düşünmemiştim.
x-scarface' Alıntı: Bedduanı da keserlerse.. Genişletmek için tıkla ... Doğru ya bunu hiç düşünmemiştim.
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Doğru ya bunu hiç düşünmemiştim. Genişletmek için tıkla ... Korkarım daha yolun başındasın genc
Kabız Civciv' Alıntı: Doğru ya bunu hiç düşünmemiştim. Genişletmek için tıkla ... Korkarım daha yolun başındasın genc
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Korkarım daha yolun başındasın genc Genişletmek için tıkla ... Korkma bak ben yanındayım.
x-scarface' Alıntı: Korkarım daha yolun başındasın genc Genişletmek için tıkla ... Korkma bak ben yanındayım.