X-ray vücut tarayıcı müthiş program 5800

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
X-ray vücut tarayıcı müthiş program 5800
Buyurun... Bir teşekkürü çok görmeyelim...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: oscuro35, bulenTRaider, pantakrotor_3 ve 134 diğerleri

kırocannnn

Üye
biri denesin ben denemeye kıllanıyorum açıkcası pek mantıklı gelmedide program hee doru cıkarsa yerim laflarımı 1 1

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
yok gerçek x ray deil kandırmaya yönelik bir program parmak izi okutma gibi :)

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

scuf

scuf

Üye
fake

pffmoruk123

Üye
aynen fake indirmeyin boşa
telefon kafayı yedi

Perfect!

Üye
ben bunun el ve kafa tarayanını koymuştum o da güzel aynı mantıkla yapılmış programlar.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
gereksiz bişey

Revengeful

Emekli Yönetici
insanları kandırmak için zaten

mahmut272024

mahmut272024

Üye
nokia 5800 yüklenmiyooooor.....

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar düşüncesiz insan var ya gerçek olabilme ihtimali varmı sizce bu şaka programlarından biri normal bir x-ray cihazının fiyatından haberi olan var mı? helikopter parasına yakın 500 tl sıı değerinde bir telefondan bunu beklemek saçmalığın ta kendisi şaka niyetiyle yapışmış bir program buna benzer parmak izi okuyucu örnek programlardan biri emeğe saygı da kalmamış paylaşmaktan soğutuyosunuz adamı ya....birisi fake diyo birisi tel kafayı yedı dıyo sen telıne ne olduğu belirsiz programlar yukleyip kastırırsan benım sucum ne? boşver yaa

skater4

Üye
gerenk yok bu tür pogramlara mayk. reklam kokan şeyler bunlar :))

teyzeoglu

Üye
elerine emegine saglik tesekkürler.

bulut26

Üye
bos işşş

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Yaw madem boş payLaşım sizin sayfada işiniz ne arkadaş ? sen miLLete boş diyecegine kendin doLu bir konu aç sonra konuş..

yok rekLam kokan hareketmiş yok boş işmiş.. adam geLmiş bir dosya payLaşmış konu açmış afedersiniz bir icine etmediğiniz kaLmış yani.. sizene boş iş doLu iş sen cok doLu adammısında başkasının payLaşımına diL uzatıyorsun.. kendisi 10 MEsaj yazmış konusu biLe yok ama önüne geLene Laf sokmaya ugrasıyor.. gıcık oLuyorum böLeLeLerine ama eLden birşey geLmiyor..

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan
everest11

everest11

Üye
gayet iyi bunun bıde el tarayıcısı vardı bu programı yapanlar keske sensore dayalı veya kameraya dayalı bı sensor uygulasalardı tskler

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan
POLAT8124

POLAT8124

Üye
parmak izi güzeldi ama

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt