X-ray vücut tarayıcı müthiş program 5800

Sponsorlu Bağlantılar

olcay.bozdemir

Üye
çalışmadı bende yüklenmiyor bu.

atakan25

atakan25

Üye
kilit............

ibrahim5555

Üye
teşekür

fatihus

Üye
bi telefonun xray tarayacağını düşünen kişinin teknoloji bilgisinden şüphe ederim... geyigine indirilebilecek bi program olduğunu herkes tahmin eder...

destroy116

destroy116

Üye
Emeğe saygı gösterelim bunlar eğlence programları telefona hiçbir zararları dokunmaz başka programlardan gelen yavaşlatmayı diğer kişilere yüklemeyelim, herkes boş konu diyor başlığı okumadan mı konulara giriyorsunuz. Başlıktan bu uygulamanın eğlence olduğunu anlamıyorsan bu forumda dolaşma zaten:nono:

sonercandan

Üye
uzak durmakta yarar var..

sado_27

sado_27

Üye
birincisi 5800 desteklemiyor ikincisi herkesin amanını boşa harcıyorsunuz ya daha kullanışlı programlar olsa daha guzel olur kı mse kızmasın belkı bıseyler yapmaya calısıyorsunuz ama en iyisini yapalım yanı demek istedigim zoru başaralım imkansızı bırakın zaman alsın......

abdülnasır

Üye
teşekkürler

mikailcivciv

Üye
tesekkurler kardes

OğuzcanAbi

Üye
işe yrmz

--------------- Ekleme ---------------

fake nin sözlük anlamı sahte demek

dibba58

dibba58

Üye
ben yükleyemedim ama bunu heralde biliyorum el olan değilmi :)

yorumları hiç beğinmedim arkadaşın emeğine saygı göstermeliyiz bence çalışmayabilir olur böyle vakalar :)

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
kesinlikle gereksiz :))))

aakkyy

Üye
gusel

--------------- Ekleme ---------------

saol

kerim5534

kerim5534

Üye
eglencelık ılgınc

bybilal

bybilal

Üye
bu nasıl vücut tarar allah alah :D :d:

kurtay74

Üye
adı başka bendi başka olan bir program için bu kadar yorum yazanlar sitede yayınlanan ve sizlere yararlı olabileceğini düşünülerek emek harcanan programlar için bir yorum yazmayanlar burada 4 sayfa yorum yazmış, helal olsun diyorum ve hepinize +100 rep benden

lapita

Üye
tşekkr

qf13

Üye
Yükleyemediysem hata verdiyese güzel program ellerine saglık....:d::d::d::d::d::d::d::d::d:

Üst Alt