X-Plore Yardım! Symbian belle

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
X-Plore Yardım! Symbian belle
Arkadaşlar X-pLORE yi C6-01 E İndirdim Açtım ama Sadece C Ve E sÜRücüleri var D VE Z sürücüleri yok Ayarlar bölümüde yok??

evren991

evren991

Üye
rom ve ram diskleri göster seçeneği olmalı kardeşim orda vardır.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle ...

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
:D Ben Ayarlar bölümünü gormemısım saolun

suleyman134

suleyman134

Üye
Bende nokia c6 01 i kullanıyorum ama bende hata veriyor yüklediğin dosyayı paylaşabilmisiniz ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bende nokia c6 01 i kullanıyorum ama bende hata veriyor yüklediğin dosyayı paylaşabilmisiniz ?

Son sürumu yukle sertifika tarihi geçmiştir. Dosya yöneticiler bölümünde üstte etiketli konu

Red vs blue

Red vs blue

Üye
oyun öneriyimmi C6 01 için

vatakan2

Üye
arkadaşlar bende x-plore yükledim. fakat ayarlar diye bir şey göremiyorum. program ingilizce. kutucukları işaretleyin falan diyosunuzda nasıl yapılıyor bu iş 2 gündür uğraşıyorum çıkamadım işin içinden.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar bende x-plore yükledim. fakat ayarlar diye bir şey göremiyorum. program ingilizce. kutucukları işaretleyin falan diyosunuzda nasıl yapılıyor bu iş 2 gündür uğraşıyorum çıkamadım işin içinden.
menu > tools > configuration sırayla tıkla ve açılan sayfada ki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağı doğru inip language yazan yerden dili türkçe yap..

vatakan2

Üye
Allah razı olsun kardeşim
menu > tools > configuration sırayla tıkla ve açılan sayfada ki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağı doğru inip language yazan yerden dili türkçe yap..
kardeş telfonu hackledim. x-plore uygulamasından private klasörüne de girebiliyorumda benim eski mesajlarımı bulabilmem mümkün mü acaba.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Allah razı olsun kardeşim
kardeş telfonu hackledim. x-plore uygulamasından private klasörüne de girebiliyorumda benim eski mesajlarımı bulabilmem mümkün mü acaba.
mesajları sildiysen veya tele format attıysan zor..

vatakan2

Üye
mesajları sildiysen veya tele format attıysan zor..
mesajları sildim. format atmadım. bazı forumlarda private veya mail klasörlerinde bulableceğimiz yazıyor ama ben göremedim bir şey.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
serseçil

serseçil

Üye
programda her açılışta şifre istemesini nasıl iptal edebilirim acaba.teşekkürler

Üst Alt