Bende nokia c6 01 i kullanıyorum ama bende hata veriyor yüklediğin dosyayı paylaşabilmisiniz ?
menu > tools > configuration sırayla tıkla ve açılan sayfada ki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağı doğru inip language yazan yerden dili türkçe yap..arkadaşlar bende x-plore yükledim. fakat ayarlar diye bir şey göremiyorum. program ingilizce. kutucukları işaretleyin falan diyosunuzda nasıl yapılıyor bu iş 2 gündür uğraşıyorum çıkamadım işin içinden.
kardeş telfonu hackledim. x-plore uygulamasından private klasörüne de girebiliyorumda benim eski mesajlarımı bulabilmem mümkün mü acaba.menu > tools > configuration sırayla tıkla ve açılan sayfada ki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağı doğru inip language yazan yerden dili türkçe yap..
mesajları sildiysen veya tele format attıysan zor..Allah razı olsun kardeşim
kardeş telfonu hackledim. x-plore uygulamasından private klasörüne de girebiliyorumda benim eski mesajlarımı bulabilmem mümkün mü acaba.
mesajları sildim. format atmadım. bazı forumlarda private veya mail klasörlerinde bulableceğimiz yazıyor ama ben göremedim bir şey.mesajları sildiysen veya tele format attıysan zor..
o konu hakkında pek bilgim yok maalesefmesajları sildim. format atmadım. bazı forumlarda private veya mail klasörlerinde bulableceğimiz yazıyor ama ben göremedim bir şey.

peki teşekkürlero konu hakkında pek bilgim yok maalesef![]()
Yüklü olan x-plore u kaldırıp bu bağlantıdaki x-plore u yükle..programda her açılışta şifre istemesini nasıl iptal edebilirim acaba.teşekkürler