X-Plore v1.35 Demo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
X-Plore v1.35 Demo
Evet arkadaşlar çift simge hatası düzeltilmişti fakat program 20 defa girip çıkınca kullanılmaz hele geliyor.

X-Plore işlevileri çok olan çeşitli mobil cihazlara uyumlu güçlü bir dosya yönetici uygulamasıdır.

.Tüm sürücüleri / Klasörleri / Telefon Dosyalarını Görüntüleyebilme
.Entegre Metin ve Resim Görüntüleyici
.Dosya Ayrıntıları Görüntüleyici
.Dosya Özellikleri Düzenleme (Gizleme,Salt-Okunur,Sistem)
.İsimlendirme ve Silme
.Metin Dosyaları Oluşturma ve Düzenleme
.Klasör Oluşturma
.Çoklu-Seçim
.Dosya ve Klasörleri Kopyalama yada Taşıma
.Bletooth yada Kızılötesi ile Dosya Gönderebilme
.ZIP,RAR,JAR Arşiv Dosyalarını Ayıklayabilme
.ZIP Arşiv Dosya Paketi Oluşturabilme
.Word Belgelerini Görüntüleyebilme
.Cihaz Donanım Bilgisi Görüntüleme
.İşlemler ve Görevleri Görüntüleme (Sadece Symbian 7/8 Mevcut)
.Dahili Program Güncelleştirmea
.Mesaj Klasörlerini Görüntüleme ve Dosyaları Kaydetme
.Hex Görüntüleyici ve Editör
.Dosya Arama
.Klasör Kısayolu
.Basit Müzik Çalar
.Basit Video Oynatıcı (Symbian 7.0s ve Üstü Sürümlerde Mevcut.)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sezer14, 197442, asiturk16 ve 12 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.

eagle_1090

Üye
nasıl imzalıyoruz acaba yardımcı olur musunuz ? X-Plore v1.35'i sorunsuz yükledim ama X-Plore Patch'yi yüklerken hata verdi.telefonum N79... mesela ben dosyamı saklamak yada şifre koymak istiyorum unlock kodu istiyor.Şimdiden teşekkürler...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
nasıl imzalıyoruz acaba yardımcı olur musunuz ? X-Plore v1.35'i sorunsuz yükledim ama X-Plore Patch'yi yüklerken hata verdi.telefonum N79... mesela ben dosyamı saklamak yada şifre koymak istiyorum unlock kodu istiyor.Şimdiden teşekkürler...

X-Plore Patch'yi kurabilmen için iki seçeneğin var ya telefonunu hackleyeceksin Buradan:http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...tek-programla-sistem-hack-yontemi-225013.html

Eğer hackleyemezsen sertifika alacaksın buradan:http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-07-2009-tarihiyle-degistigi-icin-238118.html

Kolay olanı telefonu haclemektir yalnız eski versiyonlar hacklenebiliyor bilgine.

_kursatt_

Üye
tesekkurler

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeş ben n73 me hackli telefonuma kurdum 10 15 kez girdim çıktım şimdi çalışmıyo

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler mahmut kardeşim xplore el atııgın çok güzel olmuş :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben n73 me hackli telefonuma kurdum 10 15 kez girdim çıktım şimdi çalışmıyo

Doğru kardeş 15 kez felan girip çıkınca çalışmaz hale geliyor:( Bunu hesaplamamıştım şu an değilde bir kaç gün sonra bir çözümü varsa araştırayım:allalla:

teşekkürler mahmut kardeşim xplore el atııgın çok güzel olmuş :)

Güzel olduda kardeş bir sorun var 15 defa girip çıkınca program çalışmaz oluyor:( Yorum için teşekkürler:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
saol deniycem ;)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet , maalesef tam cr.ac.k li değil

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kurdum fakat x-plore açılmıyor.Simge tıklladıktan sonra bişey olmuyor niye acaba?? :hmmm

Solmaz67

Üye
maalesef hayel kırıklığı bence hiç denemeyin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
neyse arkadaşlar python ile çalışana devam edelim tekrar teşekkürler mahmut kardeşim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
:(
neyse arkadaşlar python ile çalışana devam edelim tekrar teşekkürler mahmut kardeşim

Aslında ben böyle bir hataya düşmezdim fakat 1.36'yı hiç kullanmadım 1.22 en iyisi değiştirmem 20 açılışta kullanılmaz hale geldiğini burada yorumlardan öğrendim sağol hakan bilgin için.

evet , maalesef tam cr.ac.k li değil

Malesef omadı:(

kurdum fakat x-plore açılmıyor.Simge tıklladıktan sonra bişey olmuyor niye acaba?? :hmmm

Program demo kardeş konuda belirtildiği gibi 20 defa açabiliyorsun bende burada öğrendim.

maalesef hayel kırıklığı bence hiç denemeyin

Evet doğru.

mavibager

mavibager

Üye
kardeşim ben yükledim fakat bikaç yükleme sonrası kapandı buraya kadar sorun yok sildim eski versiyonu yeniden yükledim artık oda çalışmıyor lütfen konu paylaşımı yapmadan önce deneyin ve deneyimlerinizi paylaşın insanları maduretmeyin bilmiyorsanızda paylaşmayın paso format atmak zorunda kalıyoruz

kezban yenge

kezban yenge

Üye
yaa şunu bi türlü orginal yapamadık ya sürekli 3sn bekle pffff

--------------- Ekleme ---------------

bi de arkadaşlar 3 sn yazısı gelince gangclub.bin dosyasını !:\Private\a0000bcd atın

--------------- Ekleme ---------------

bi de arkadaşlar 3 sn yazısı gelince gangclub.bin dosyasını !:\Private\a0000bcd atın

ahmet_kursat

ahmet_kursat

Üye
Mahmut kadeş emeğine sağlık

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kardeşim ben yükledim fakat bikaç yükleme sonrası kapandı buraya kadar sorun yok sildim eski versiyonu yeniden yükledim artık oda çalışmıyor lütfen konu paylaşımı yapmadan önce deneyin ve deneyimlerinizi paylaşın insanları maduretmeyin bilmiyorsanızda paylaşmayın paso format atmak zorunda kalıyoruz

Eski versiyonu yükleyememeniz paylaşım yapan Arkadaşın değil , sizin sorununuz !

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Eski versiyonu yükleyememeniz paylaşım yapan Arkadaşın değil , sizin sorununuz !

Sağol Roman benim yerime cevabı vermişsin konuyu açarken bu hatayı bilmiyordum sonradan çıktı konuyu silmekte yanlış olacağını düşündüm sadece başlığı demo olarak değiştirdim. Tekrar teşekkürler. İyiki varsın kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt