X-plore v.1.35 S60v5 cra cked Çalışan Stabil versiyon Hiç bir yerde YOk aNL Farkı

Sponsorlu Bağlantılar

greencity

greencity

Üye
eywallah kardeş eline sağlık

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
2gün çalışıyor. 3gün artık program açmıyor.. en az 10 defa denedim

sefbay2

Üye
teşekkur ederim elinize saglık

altus1234

Üye
akla bak kardesim bu prgramı kullanıcklar ceptn girenler e madem öle nie rarlı koyuyon sisli koysana allah allah

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

canikli1

Üye
usta tşk. edrim bu lanet olası x- plore nin denemediğim sürümü kalmadı 1.16.1.21.1.22.130 .1.35 1.40 1.42. 1.43 1.45 hepsi hatalı 1.22 hariç bunu tekrar kuruyorum 1.35 i umARIM BELİRLİ Bİ SÜRE SONRA kafayı yemez çünkü diğerleri hep böyle oldu bunu bi dAHA DENEYECEĞİM

--------------- Ekleme ---------------

o zaman sorun çıkmazssa sana en güzel tşk. ben edeceğim birde menüye iki kere geliyo birisi çalıştı birisi çalışmadı olsun dğierini taşıdım başka yer birde bil gisi olan varmı x-plore neden yeni versiyonlarına telefonu yeniden başlat seçeneği koymuyor saygılarımla

sado_27

sado_27

Üye
cok tşk ler tebrıkler bu arada hangı programı yuklemek ıstesek ıllakı hac lazım neden boyle hacsız ve sorunzsuz programlar paylasılmazkıı yenıden tsklerr

mavikorsan250

mavikorsan250

Üye
süper valla ellerine sağlık

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
sevmedim yha ben bunu

tanerti

Üye
teşekkurler ellerine emeğine sağlık. yükledim işlem tamamdır.. bi sorun cıkarmadı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

qpel

Üye
bunun 1.50 si çıkmış sanırsam başka bir sitede rastladım crac ked çift simgeli ama bi simgesi cihaz hackiyse sonradan kaldırılabilir

tlhdmr

tlhdmr

Üye
eline sağlık çok işime yaradı :oke:

omeru47

omeru47

Üye
sis olanı yok mu?

ahmeterden

Üye
çok saol kardeşim oldu

м-т-η91™

Üye
5800 hacksiz de sorunsuz kurdum.

emrah_5353

emrah_5353

Üye
Dostum o kadar iyi bır program..cok teşekkür..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yapamayanlar sıraya takip etmeyen ve uygun olan programı yüklemedikleri içindir..

Zipli haldeki dosya yüklenmiştir.

Üst Alt