Gözüküyor amaç sistemi yanıltıp Fu.ll kullanmakiki x plore olarak gözükmüyorsa iyi paylaşım
Biz akılsız degiliz böle basit işlerle ugraşmıyoruz biz Türküz Çünkü.Program çalışıyor.ibicim niye rusları karıştrıon işin içine sanki ruslar uzman türkler akılsız gibi omuş ama pprogram çalışrsa iyi olcak teşekkürler
Rica ederim.teşekkür ederim
x-plore ile arama yapmayı tavsiye etmiyorum çünkü genelde aramak istedigniz öge yi bulamıyor.teeşekkürleri butonla iletsenizde su sayfalar boş beleş dolmasa.Ya biraderim tel hackli animtion plus yüklü calısıyor yanlız sorun xplorer ile research gibi bi klasörü görürsünüz diyo ama göstermiyo.Bunun sebebi ne olabilir?Program tam calısıyo de tamam ne olabilir?
kardeş bendee uygulama erişimine izin verilmiyor diyorr. hackli sistem benki ama erişime izin vermiyor . ilkiini yükledim ikinciyi yüklerken izin vermiyor
: sıralamyya uydun degilmi...SAolHacksiz 5230da çalışıyor. teşekkürler.

Dosya yöneticisidir.Telefondaki yöneticiden daha iyidir.Her klasörü görüp , istediginiz dosyaları gönderip alabilirsiniz.ne işe yarar bu program ? n97 var bende hiç bir şeyinden anlamıorum :S
Sizde sorun yok öle yaptıgı zaman ikinci x-plore simgesine tıklayın çıkın.Diger x-plore Fu.ll olacaktır.5800'a yükledim, programı açmak için tıkladığımda ekran yanıp sönüyo sonra menüye geri atıyor, sildim, tekrar yükledim sorun gitmedi. ne yapabilirim?
Dediginiz den birşey anlamadım ama bu üsteki hepsiniindirin ve sırayla kurun çalışacaktır.SE Satio cep tele yükleyeceğim..
H acli olmayan bölümü, indieilen hecli omayan klasörümü tel. klasör halindemi alıyorum..
Tşk.
H acli olmayan yani UnHa.ckli sistemler için
1. Install X-plore V.1.35.sisx.
2. Install X-plore V.1.35-c rack For UNHacked System-1.sisx
3. Install X-plore V.1.35-c rack For UNHacked System-2.sisx
Yükleyin tamamdır

ne işe yarar bu program ? n97 var bende hiç bir şeyinden anlamıorum :S

hackli olan ve olmayan arasında fark ne?