X-plore v.1.35 S60v5 cra cked Çalışan Stabil versiyon Hiç bir yerde YOk aNL Farkı

Sponsorlu Bağlantılar

fadime22

Üye
cok guzel ben bununla rar pasvorrd hack yapiyorum

kingertuz

Üye
onu paylaşan ellerine sağlık üstad
süpersin sen.

fabiosenka

fabiosenka

Üye
benim 5800'da çalıştı. Ama arkadaşınkinde çalışmadı. Programı açamıyor.. ikimizin telefonlarıda hackSis..

POLAT8124

POLAT8124

Üye
iki x plore olarak gözükmüyorsa iyi paylaşım

ookkaayy

ookkaayy

Üye
ibicim niye rusları karıştrıon işin içine sanki ruslar uzman türkler akılsız gibi omuş ama pprogram çalışrsa iyi olcak teşekkürler

halil78

halil78

Üye
teşekkür ederim

mrcn06

Üye
teeşekkürleri butonla iletsenizde su sayfalar boş beleş dolmasa.Ya biraderim tel hackli animtion plus yüklü calısıyor yanlız sorun xplorer ile research gibi bi klasörü görürsünüz diyo ama göstermiyo.Bunun sebebi ne olabilir?Program tam calısıyo crackde tamam ne olabilir?

bybilal

bybilal

Üye
kardeş bendee uygulama erişimine izin verilmiyor diyorr. hackli sistem benki ama erişime izin vermiyor . ilkiini yükledim ikinciyi yüklerken izin vermiyor

RapTabya

Üye
Hacksiz 5230da çalışıyor. teşekkürler.

sniper8

sniper8

Üye
saol

consraction

Üye
ne işe yarar bu program ? n97 var bende hiç bir şeyinden anlamıorum :S

noxfuchs

noxfuchs

Üye
5800'a yükledim, programı açmak için tıkladığımda ekran yanıp sönüyo sonra menüye geri atıyor, sildim, tekrar yükledim sorun gitmedi. ne yapabilirim?

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
SE Satio cep tele yükleyeceğim..
H acli olmayanlar için verilen dosyaları, tek tek kurulum mu yapılmalı? ..

Tşk.

H acli olmayan yani UnHa.ckli sistemler için
1. Install X-plore V.1.35.sisx.
2. Install X-plore V.1.35-c rack For UNHacked System-1.sisx
3. Install X-plore V.1.35-c rack For UNHacked System-2.sisx
Yükleyin tamamdır

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki x plore olarak gözükmüyorsa iyi paylaşım
Gözüküyor amaç sistemi yanıltıp Fu.ll kullanmak
ibicim niye rusları karıştrıon işin içine sanki ruslar uzman türkler akılsız gibi omuş ama pprogram çalışrsa iyi olcak teşekkürler
Biz akılsız degiliz böle basit işlerle ugraşmıyoruz biz Türküz Çünkü.Program çalışıyor.
teşekkür ederim
Rica ederim.
teeşekkürleri butonla iletsenizde su sayfalar boş beleş dolmasa.Ya biraderim tel hackli animtion plus yüklü calısıyor yanlız sorun xplorer ile research gibi bi klasörü görürsünüz diyo ama göstermiyo.Bunun sebebi ne olabilir?Program tam calısıyo de tamam ne olabilir?
x-plore ile arama yapmayı tavsiye etmiyorum çünkü genelde aramak istedigniz öge yi bulamıyor.
kardeş bendee uygulama erişimine izin verilmiyor diyorr. hackli sistem benki ama erişime izin vermiyor . ilkiini yükledim ikinciyi yüklerken izin vermiyor
:hmmm: sıralamyya uydun degilmi...
Hacksiz 5230da çalışıyor. teşekkürler.
SAol
:oke:
ne işe yarar bu program ? n97 var bende hiç bir şeyinden anlamıorum :S
Dosya yöneticisidir.Telefondaki yöneticiden daha iyidir.Her klasörü görüp , istediginiz dosyaları gönderip alabilirsiniz.
5800'a yükledim, programı açmak için tıkladığımda ekran yanıp sönüyo sonra menüye geri atıyor, sildim, tekrar yükledim sorun gitmedi. ne yapabilirim?
Sizde sorun yok öle yaptıgı zaman ikinci x-plore simgesine tıklayın çıkın.Diger x-plore Fu.ll olacaktır.
SE Satio cep tele yükleyeceğim..
H acli olmayan bölümü, indieilen hecli omayan klasörümü tel. klasör halindemi alıyorum..

Tşk.

H acli olmayan yani UnHa.ckli sistemler için
1. Install X-plore V.1.35.sisx.
2. Install X-plore V.1.35-c rack For UNHacked System-1.sisx
3. Install X-plore V.1.35-c rack For UNHacked System-2.sisx

Yükleyin tamamdır
Dediginiz den birşey anlamadım ama bu üsteki hepsiniindirin ve sırayla kurun çalışacaktır.

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Dediginiz den birşey anlamadım ama bu üsteki hepsiniindirin ve sırayla kurun çalışacaktır.[/QUOTE]

düzeltim..

--------------- Ekleme ---------------

Sony Ericsson Satio telefonu yeni aldım ve proğramlar, uygulamalar vs. konularına sahip değilim..( 1 ay önce Tel 2. el olarak aldım yurt dışı pasaport kayıtlı)Olmazsa olmaz proğramlar ilgli konularda yardımlarınızı rica ederim.Adobe lisans süresi bittiği için kullanımıyorum..Sertifika vs. istemeden Yüklediğim dosya/proğramlar.-Garmin XT-Rally master-Cep Vakit-Qibla-Opera-Egualizer-Anglemetre

kemalmen

Üye
emegine saglık kardeş

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
teşekkürler :oke:

fnldstntn

Üye
Eline Sağlık..

zynp3019

Üye
hackli olan ve olmayan arasında fark ne?

Üst Alt