X-plore v.1.35 S60v5 cra cked Çalışan Stabil versiyon Hiç bir yerde YOk aNL Farkı

Sponsorlu Bağlantılar

ungood20

ungood20

Üye
samsung ominia hd olmuyo hic bir crackli pro

niccor13

niccor13

Üye
5800 da çalışıyor çok sağol eline sağlık. böyle bir program yok ya harika birşey

scainet_59

Üye
tşk

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hackli sistem,hacksiz sistem ne demek? teli yeni aldım bu dili anlamaya çalışıyorum:bilmem:. thnx
Hac.kli sistem demek , Telefonunuzun ,imei ile sertifikalnamış h.ack programı ile telefonunuzu ha.cklemektir.Yani Telefonunuzu Ha.cklerseniz tüm tema, yugulama , oyun vb dosyalrı rahat bir şekilde yükleyebilrsiniz.
Eger ha.cklemezseniz yükleyemezsiniz...
eyvallah kardeş.saolsın...benm tel 5800 son versıon.tema lazım.burdakılerı tel desteklemıyor.yrdmcı olrsanz sevnrm arkdşlar.saygılar sevgiler...
Telefonunuzun ,imei ile sertifikalnamış h.ack programı ile telefonunuzu ha.ckleyeceksiniz.Yani Telefonunuzu Ha.cklerseniz tüm tema, yugulama , oyun vb dosyaları rahat bir şekilde yükleyebilrsiniz.
Eger ha.cklemezseniz yükleyemezsiniz...
x plorer ile rarlı dosyaları açabılrmyz arkdşlar bilgisi olan var mı? teşekkür ederim..bu alemde yenıyz pek anlamıyorz..
Evet açar ama önce yüklmeniz gerekmektedir.
X-plore winrar ve winzip gibi sıkıştırılmış dosyalrı açma özellikgi vardır.Ayrı program yüklemenize gerek x-plore açar.
hiç denemedim pekk zannetmiyorum bu bölümde winrar olması lazım onu indirip kur..
X-plore nin winrarı açma özelligi mevcuttur.Lütfen Yanlış yönlendirmemelerden kaçınalım..:megafon:
x plore yı yukledım iyi çalışıyordu ama bır ıkı gun sonra hata verdı açılmadı.neden acaba.
Hata verince Yüklediginiz diger simgeye tıklayın, saniyler sayar ve açar.Daha sonra kapatın.Dİger kullandıgınız uygulamyı açın aktif olarak kullnılabilecektir.
samsung ominia hd olmuyo hic bir li pro
Samsungla ilgli bir bilgiye sahip degilim
5800 da çalışıyor çok sağol eline sağlık. böyle bir program yok ya harika birşey
saol
Tüm Teşekkür ve Yorum yapanlara Minnettarım.Saolun :bigstar:

tAyLaN_838

Üye
Hackli sistem ne demek acaba ? :D

karpatta

Üye
güzel x plore de ama belli bir zaman sonra x-plore çalışmıyor neden acaba 2-3 defa oldu bu sorun yardım lütfen...

YsF_90

YsF_90

Üye
ellerine sağlık

llakin1907

llakin1907

Üye
5800 hacksiz sistemde denendi sorunsuz çalışıyor çok teşekkürler süper paylaşım...

prgrmc

prgrmc

Üye
teşekkürler devamını bekleriz

hakan5800

hakan5800

Üye
güzel x plore de ama belli bir zaman sonra x-plore çalışmıyor neden acaba 2-3 defa oldu bu sorun siliyorum tekrar yüklü
yorum yardım lütfen...

emrezen

emrezen

Üye
5800XM Hackli cihaza kurdum.Türkçe olarak mükemmel çalışıyor emeğinize sağlık.Bir sorum olacak kurulumdan sonra 2 tane program kısayolu olustu X-plore ve X-PUNRG diye.Ben X-plore yi kullanıyorum problem yok. X-PUNRG actığımda lütfen satın alın satın aldığınızda bu başlangıç ekranını tekrar görmeyeceksiniz diyor.***** işlemide yapmıştım.Gerçi işimi X-plore olanı kullanarak görüyorum ama bir müddet sonra çalışmaz hale gelebilirmi? Tekrar teşekkürler.

xdost

Üye
Emeğine sağlık

amedli0221

Üye
sertifika hatası diyo 5800 XM

ilyasozer

Üye
teşekkürler

chass

chass

Üye
kardeşim emeğine sağlık 5800 XM çalıştı süper oldu yaa Allah razı olsun kardeşim senden.Başarılarının devamını dilerim

harsh_habitat

Üye
tesekkurler

palpatine

palpatine

Üye
5800DE süper çalıştı. teşekkürler.

Silinen Üye 319604

Kapalı Hesap
elleriniz dert görmesin

egypt99

egypt99

Üye
eline sağlık

abuzerefendi

Üye
oh be çalıştı dosyalarımı artık yönetebiliyorum. daha önce attacmentstaki dosyaları 30 gb lik alana taşıyamıyordum şimdi taşıyabiliyor bu program çok teşekkür ederim. peki şim ibu program ile benim telefonum hacked versiyon mu oldu?

Üst Alt