hackli sistem,hacksiz sistem ne demek? teli yeni aldım bu dili anlamaya çalışıyorum

. thnx
Hac.kli sistem demek , Telefonunuzun ,imei ile sertifikalnamış h.ack programı ile telefonunuzu ha.cklemektir.Yani Telefonunuzu Ha.cklerseniz tüm tema, yugulama , oyun vb dosyalrı rahat bir şekilde yükleyebilrsiniz.
Eger ha.cklemezseniz yükleyemezsiniz...
eyvallah kardeş.saolsın...benm tel 5800 son versıon.tema lazım.burdakılerı tel desteklemıyor.yrdmcı olrsanz sevnrm arkdşlar.saygılar sevgiler...
Telefonunuzun ,imei ile sertifikalnamış h.ack programı ile telefonunuzu ha.ckleyeceksiniz.Yani Telefonunuzu Ha.cklerseniz tüm tema, yugulama , oyun vb dosyaları rahat bir şekilde yükleyebilrsiniz.
Eger ha.cklemezseniz yükleyemezsiniz...
x plorer ile rarlı dosyaları açabılrmyz arkdşlar bilgisi olan var mı? teşekkür ederim..bu alemde yenıyz pek anlamıyorz..
Evet açar ama önce yüklmeniz gerekmektedir.
X-plore winrar ve winzip gibi sıkıştırılmış dosyalrı açma özellikgi vardır.Ayrı program yüklemenize gerek x-plore açar.
hiç denemedim pekk zannetmiyorum bu bölümde winrar olması lazım onu indirip kur..
X-plore nin winrarı açma özelligi mevcuttur.Lütfen Yanlış yönlendirmemelerden kaçınalım..
x plore yı yukledım iyi çalışıyordu ama bır ıkı gun sonra hata verdı açılmadı.neden acaba.
Hata verince Yüklediginiz diger simgeye tıklayın, saniyler sayar ve açar.Daha sonra kapatın.Dİger kullandıgınız uygulamyı açın aktif olarak kullnılabilecektir.
samsung ominia hd olmuyo hic bir li pro
Samsungla ilgli bir bilgiye sahip degilim
5800 da çalışıyor çok sağol eline sağlık. böyle bir program yok ya harika birşey
saol
Tüm Teşekkür ve Yorum yapanlara Minnettarım.Saolun