x-plore ile cepte programları kendiniz türkçeleştirin

Sponsorlu Bağlantılar

esesx

Üye
elıne saglık

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkürler :oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
güzel konu teşekkürler :oke:

emosoft

emosoft

Üye
6300 temasi yuklemek istiyorum

OrEmCeLL

OrEmCeLL

Üye
teşekkur ederim... gusel bilgi paylasımı..

Fatih145361

Üye
Kardeşlerim ne kadar indirsem benim tlf.açılmıyor hiç biri Nokia E65 kullanıyorum sizce sorun ne olabilir sis açmıyor tlf.ama diğer olanlarıda açmıyor 1aydan beri uğraşıyorum lütfen bir akıl verin neden olmuyor daha önce başka bir yerden yüklemiştim...

rotasizkaptan9

Üye
ellerine sağlık

aspava_747

Üye
ee bbende system klasörü yok nasıl olacak

chass

chass

Üye
kardeşim deneyeceğim inşallah işe yarar.çünkü elinde bir kaç tane program var onları türkçe yapmam lazım.

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim bu x-plore 'ın nokia 5800 a uyumlu olanı var mı?

chass

chass

Üye
Arkadaşlar öncelikle cep telefonunuza x-plore programını yükleyin sitede mevcuttur gelelim nasıl yapacağımıza türkçeye çevirmek istediğimiz programı telefon hafızasına kurduysanız C:/system/Apps kasöründe veya hafıza kartına kurduysanız programı E:/system/Apps/ klasöründeki program isimleriyle belirtilmiş klasörün içindeki sonu .rsc veya .rxx ile biten dosyanın üzerine gelip bu dosyayı her ihtimale karşı başka bir klasöre kopyalayın sonra 8 tuşuna basın yani hex ile bu dosyayı açın sonra seçeneklere basıp karakter düzenlemeyi seçin sonra lojistiği hareket ettirerek ingilizce yazının üzerine getirip kelimenin türkçe karşılığını yazın hiçbir zaman bir harfi yanlış yazdığınızda (C) ye basmayın çünkü basarsanız o harf silinecek ve dosyadaki harf sayısı azalacağından bir tane bile az olsa program çalışmayacaktır böylelikle türkçeye çevirebilirsiniz..fexplorer'ın bu özelliği yok arkadaşlar

UYARI
Arkadaşlar şu harfleri kullanamazsınız ı-ğ-ş-
türkçeye çevirirken ü-ö-ç-harflerini u-o-c olarak yapın en son bu harfleri seçenekler tuşuna basarak hex düzenlemeye geri dönün
-ç- harfinin hex karşılığı -e7- dir
-ö- harfinin hex karşılğı -f6- dır
-ü- harfinin hex karşılğı -fc-dir

-u- harfinin hex karşılığı 75
-o- harfinin hex karşılığı 6f
-c- harfinin hex karşılığı 63 tür

şunuda unutmayın her harfin arasında nokta bulunmakta .rsc türündeki dosyada bunu noktalarıda değiştirmeyin

Ben yani çilekeş olarak 12 tane programı türkçeye çevirdim birde iconların altındaki program isimlerini bile x-plore ile değiştirdim sizede tavsiye ediyorum kolay gelsin.:):):) [email protected] :):):)

Kardeşim ben denedim ama beceremedim, bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkür ederim eline sağlık

beysehirden

beysehirden

Üye
saolasın kardeş

punqermojo

Üye
Teşekkürler Çilekeş keşke aramızdaolsaydın!!!!!!

karacam1907

Üye
teşekürler

sybercomp

Üye
Karakter sınırı yada bunun gibi programın hata vermesine sebep olacak dikkat etmemiz gereken birşey varmı??

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
Teşekkürler. Murat arkadaşa da teşekkür ederim..

yunusbahadır

Üye
teşekkürler

masum yüz

Üye
teşekkür edrim

The CoRRe

The CoRRe

Üye
S40'larda Olur mu Bu ??

Üst Alt