ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: mobitrans da pluginle aynı işi görüyor ikiside otomatik çeviriyor Genişletmek için tıkla ... Hiç mobitrans kullandınmı?
TheLastWarrior' Alıntı: mobitrans da pluginle aynı işi görüyor ikiside otomatik çeviriyor Genişletmek için tıkla ... Hiç mobitrans kullandınmı?
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Hiç mobitrans kullandınmı? Genişletmek için tıkla ... kullanmadım
ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: kullanmadım Genişletmek için tıkla ... Niye kullanmış gibi konuşuyon
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Niye kullanmış gibi konuşuyon Genişletmek için tıkla ... kullanmadım ama bilgim var yetmez mi
ali_gfb_1907' Alıntı: Niye kullanmış gibi konuşuyon Genişletmek için tıkla ... kullanmadım ama bilgim var yetmez mi
tomm Üye Arkadaşlar niye yüklediğim oyunla uğraşmiosunuz hemen ön yargılı davraniosunuz bi deneyin göreceksiniz
Arkadaşlar niye yüklediğim oyunla uğraşmiosunuz hemen ön yargılı davraniosunuz bi deneyin göreceksiniz
ali_gfb_1907 tomm' Alıntı: Arkadaşlar niye yüklediğim oyunla uğraşmiosunuz hemen ön yargılı davraniosunuz bi deneyin göreceksiniz Genişletmek için tıkla ... Sen niye denemiyon?
tomm' Alıntı: Arkadaşlar niye yüklediğim oyunla uğraşmiosunuz hemen ön yargılı davraniosunuz bi deneyin göreceksiniz Genişletmek için tıkla ... Sen niye denemiyon?
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: : - - - Eklendi - - - pc için başka çeviri programı varmı? Genişletmek için tıkla ... ooo java tr yapmak için pcde dj java decompiler var Halo var Bytecode Editor var JavaTrans var JavaByte var Mar HexEditor var oğlu var
ali_gfb_1907' Alıntı: : - - - Eklendi - - - pc için başka çeviri programı varmı? Genişletmek için tıkla ... ooo java tr yapmak için pcde dj java decompiler var Halo var Bytecode Editor var JavaTrans var JavaByte var Mar HexEditor var oğlu var
ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: ooo java tr yapmak için pcde dj java decompiler var Halo var Bytecode Editor var JavaTrans var JavaByte var Mar HexEditor var oğlu var Genişletmek için tıkla ... Harf sınırı varmı?
TheLastWarrior' Alıntı: ooo java tr yapmak için pcde dj java decompiler var Halo var Bytecode Editor var JavaTrans var JavaByte var Mar HexEditor var oğlu var Genişletmek için tıkla ... Harf sınırı varmı?
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Harf sınırı varmı? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ben kullanmadım hiç bunları bi ara java tr yapmaya fena sarmıştım o ara bunları buldum ama pc yoktu
ali_gfb_1907' Alıntı: Harf sınırı varmı? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ben kullanmadım hiç bunları bi ara java tr yapmaya fena sarmıştım o ara bunları buldum ama pc yoktu
ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: bilmiyorum ben kullanmadım hiç bunları bi ara java tr yapmaya fena sarmıştım o ara bunları buldum ama pc yoktu Genişletmek için tıkla ... Neyse ben denerim
TheLastWarrior' Alıntı: bilmiyorum ben kullanmadım hiç bunları bi ara java tr yapmaya fena sarmıştım o ara bunları buldum ama pc yoktu Genişletmek için tıkla ... Neyse ben denerim
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Neyse ben denerim Genişletmek için tıkla ... dene dene ama oyun tr yapmayıda unutma hani
ali_gfb_1907' Alıntı: Neyse ben denerim Genişletmek için tıkla ... dene dene ama oyun tr yapmayıda unutma hani
ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: dene dene ama oyun tr yapmayıda unutma hani Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - senin ingilizcen iyiymi?
TheLastWarrior' Alıntı: dene dene ama oyun tr yapmayıda unutma hani Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - senin ingilizcen iyiymi?
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: - - - Eklendi - - - senin ingilizcen iyiymi? Genişletmek için tıkla ... no yes o kadr niye sordun - - - Eklendi - - - ali_gfb_1907' Alıntı: - - - Eklendi - - - senin ingilizcen iyiymi? Genişletmek için tıkla ... no yes o kadr niye sordun
ali_gfb_1907' Alıntı: - - - Eklendi - - - senin ingilizcen iyiymi? Genişletmek için tıkla ... no yes o kadr niye sordun - - - Eklendi - - - ali_gfb_1907' Alıntı: - - - Eklendi - - - senin ingilizcen iyiymi? Genişletmek için tıkla ... no yes o kadr niye sordun
ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: no yes o kadr niye sordun - - - Eklendi - - - no yes o kadr niye sordun Genişletmek için tıkla ... Öylesine sordum
TheLastWarrior' Alıntı: no yes o kadr niye sordun - - - Eklendi - - - no yes o kadr niye sordun Genişletmek için tıkla ... Öylesine sordum